Оберіть шаблон сайту, який вам подобається
  • Шаблони у категорії «Блог» — «Блог про їжу»

    Підходить для:

    Фуд-блогери, шеф-кухарі, спеціалісти з питань харчування та дієтологи

    Опис:

    Призначений спеціально для демонстрації розкішних зображень й цікавого контенту цей шаблон допоможе вам донести до читачів безліч інформації. Додайте власний текст і фото, щоб зробити сайт саме вашим. Натисніть Змінити й розпочніть вже сьогодні!

  • Шаблони у категорії «Блог» — «Блог і подкаст про спорт»

    Підходить для:

    Подкасти, радіомовники та журналісти

    Опис:

    Створення успішного подкасту — це щось більше, аніж просто просування звукозапису. Уся справа в дрібницях, і в цьому шаблоні є все, що треба. Ви можете легко керувати, рекламувати та ділитися своїми роботами за допомогою програми Wix Podcast, а також зацікавлювати своїх підписників інформативними публікаціями у блозі Wix. Натисніть «Редагувати» та створюйте і рекламуйте свій бренд сьогодні.

  • Шаблони у категорії «Блог» — «Блог про красу»

    Підходить для:

    Блогери та рецензенти цікавляться красою, стилем, модою та здоров'ям

    Опис:

    Відчуваєте непереборне бажання коментувати останні бренди та стилі? Не можете дочекатися, щоб поділитися своїм враженнями щодо модної події, що відбулася минулого тижня? Налаштуйте цей чудовий шаблон блогу на свій смак, легко додаючи власні тексти та зображення. Розкажіть своїм читачам про себе, підключіть соцмережі та ставайте все більш популярним!

  • Шаблони у категорії «Блог» — «Музичний блог»

    Підходить для:

    Джаз-блогери, музичні критики та промоутери.

    Опис:

    Імпровізація, традиція, індивідуальність. Це деякі з визначних якостей джазу, які відображено в цьому стильному та музично експресивному шаблоні. Завдяки сторінкам, присвяченим оглядам альбомів, майбутнім виступам та інтерактивним форумам, відвідувачі відчують усе, що може запропонувати джаз-культура.

  • Шаблони у категорії «Блог» — «Блог про їжу»

    Підходить для:

    Шеф-кухарі, пекарі та фуд-блогери

    Опис:

    У цьому лаконічному та барвистому шаблоні є все, що вам потрібно для запуску блогу. Діліться своїми улюбленими ідеями, демонструйте особисті поради й лайфхаки та підключайте свої соціальні мережі, щоб краще представити себе користувачам. Навіщо зволікати? Розігрійте пічку й влаштуйте сенсацію вже сьогодні.

  • Шаблони у категорії «Блог» — «Блог і подкаст про музику»

    Підходить для:

    Музичні блогери, рецензенти та ентузіасти.

    Опис:

    Любите музику? Ми так і думали. Ми розробили цей витончений, простий та абстрактний шаблон з думкою про музичних фанів. Ведіть блог про всі ваші улюблені гурти та виконавців чи опублікуйте відгук про чудовий альбом, який ви щойно прослухали. Блог Wix допоможе легко організовувати та класифікувати ваші пости за основними темами. Навіщо зволікати? Почніть просто зараз.

  • Шаблони у категорії «Блог» — «Блог і форум про садівництво»

    Підходить для:

    Міські фермери, захисники відповідального користування природою та активісти

    Опис:

    Соціальні рухи, наприклад, урбаністичне фермерство, засновані на спільній вірі у важливість природи та відповідальність суспільства. Оберіть цей цікавий та захоплюючий шаблон, щоб ефективно обмінюватися думками щодо сталого розвитку та збільшувати свою мережу. Розкажіть відвідувачам вашу історію та почніть обговорення багатьох цікавих тем.

  • Шаблони у категорії «Блог» — «Блог і подкасти про їжу »

    Підходить для:

    Подкастери, журналісти та впливові медіа

    Опис:

    Привабливий шаблон, який неодмінно зацікавить ваших слухачів. Цей стильний і яскравий шаблон має вбудований додаток Podcast, що дозволяє легко знаходити та слухати епізоди. Блог Wix і стрічка Instagram — це чудові способи додавати контент, який допоможе залучати нових підписників і розважати існуючих. Ось рецепт успіху — натисніть «Редагувати» і вперед!

  • Шаблони у категорії «Блог» — «Подкаст документально-кримінального жанру»

    Підходить для:

    Журналісти, подкасти та оповідачі

    Опис:

    Якщо ви справжній оповідач, то цей шаблон із контентом змістовного характеру є ідеальним місцем, щоб ділитися своїми історіями. Завдяки Wix Podcast можна легко завантажувати та керувати всією колекцією робіт. Діліться цікавою інформацією про себе та свою команду, розповідайте про шоу та залучайте більше слухачів, редагуючи свій сайт просто зараз.

  • Шаблони у категорії «Блог» — «Книжковий блог»

    Підходить для:

    Блогери, рецензенти та шанувальники мистецтва

    Опис:

    Ваш контент говорить сам за себе, все, що вам потрібно, — це онлайн-середовище, де ви можете ділитися усіма своїми думками. Цей шаблон блогу від Wix ідеально підходить для залучення відвідувачів до вашого сайту, на якому можна поспілкуватися на особисті та цікаві теми. Діліться публікаціями, реєструйте підписників та створюйте свою інтернет-спільноту вже сьогодні.

  • Шаблони у категорії «Блог» — «Фотоблог»

    Підходить для:

    Блогери, фотографи, видавці, фрилансери.

    Опис:

    Створіть прекрасний фотоблог і підкресліть красу ваших приголомшливих світлин, скориставшись цим зручним шаблоном. Завдяки великій шапці-смузі та паралакс-ефекту ви вразите своїх відвідувачів високоякісними фотографіями, а платформа для ведення блогів допоможе знайомити користувачів з власними історіями.

  • Шаблони у категорії «Блог» — «Блог про їжу»

    Підходить для:

    Фуд-блогери, прихильники кулінарії та лідери тенденцій в Instagram

    Опис:

    Здорове й раціональне харчування набуває шаленої популярності. Не стійте осторонь, розпочніть власний блог Wix. Натисніть «Змінити», що поділитися улюбленими рецептами, кулінарними порадами, синхронізувати акаунт Instagram і спілкуватися зі своєю спільнотою підписників.