このページのトップへ

Başarılı Bir Emlak Sitesi Nasıl Kurulur?

Başlamak için: Bir web sitesi kurun → | Bir alan adı alın →


Emlak sitesi kurmak için bir emlakçı sitesi. Emlak sitesi nasıl kurulur


Emlak sektörü son yıllarda büyük bir dönüşüm geçiriyor. Emlak Avcıları, Bu Ev Satılmaz ve Emlakçı Kardeşler gibi popüler emlak programları, insanların hayallerindeki evi bulma sürecine olan ilgisini artırdı. Ancak, başarılı bir emlak danışmanı olmanın yolu sadece TV ekranlarında görünmekten değil, aynı zamanda güçlü bir online varlık oluşturup etkili bir web sitesi ile potansiyel müşterilere ulaşmaktan geçiyor.


Bugünün teknoloji dünyasında, Milenyum Kuşağı ve Z Kuşağı ev almayı biraz daha geç yaşlara ertelese de, ev arayışındaki kişilerin %50'si interneti birinci kaynak olarak kullanıyor. Bu yazıda, hem deneyimli emlak profesyonelleri hem de yeni başlayanlar için etkileyici ve satış odaklı bir emlak web sitesinin nasıl kurulacağını adım adım ele alıyoruz.


Emlak sitesi kurmanın inceliklerini öğrenin. Adım adım rehberimizle, etkili ve satış odaklı bir emlak web sitesi nasıl kurulur keşfedin.


Emlak web sitenizi kurmaya hazır mısınız? Yapay zeka web sitesi yapma aracımızla hayalinizdeki siteyi dakikalar içinde oluşturun.


Emlak Sitesi Nasıl Kurulur?


  1. Domain ve hosting edinin

  2. Web sitesi oluşturma aracı ve şablon seçin

  3. Emlak web sitenizi tasarlayın

  4. Evleri ve görselleri ekleyin

  5. Emlak web sitesinin temel özelliklerini belirleyin

  6. Emlak blog sayfası oluşturun (isteğe bağlı)

  7. Yerel SEO optimizasyonu yapın

  8. Emlak sitenizi kullanıma açın ve devamlılığını sağlayın





01. Domain ve hosting edinin


Emlak ofisiniz için web sitesi kurmaya bir domain alarak başlayabilirsiniz. Online işletmenizin kimliğini olacak bu ad, akılda kalıcı ve gayrimenkul alanıyla ilgili olmalı. Arama motorunda görünürlüğü artırmak ve yeni ziyaretçiler çekmek için emlakla alakalı anahtar kelimeler ekleyebilirsiniz. Beğendiğiniz bir domain adı olursa kullanımda olup olmadığını kontrol etmek için domain sorgulama yapabilirsiniz. Kullanmanızda bir sakınca yoksa domain satın alarak ilk adımı tamamlayın.


İpucu: .com veya .net gibi popüler domain uzantıları güvenilirliğinizi artıracaktır.



İşletmenizi temsil eden bir domain adına karar verdikten sonraki adım, güvenilir bir hosting web sitesi belirlemek. Hosting, web sitenizin tüm dosyaları için temel online depolama alanı görevi görür ve web içeriğinize her zaman ulaşılabilmesini sağlar. Hosting sağlayıcınıza karar verirken bütçe, beklenen web sitesi trafiği ve teknik gereklilikler gibi faktörleri değerlendirmek önemlidir. Bu konuları dikkatlice ele alıp ihtiyaçlarınıza en uygun, internetteki büyümenizi en iyi destekleyen hosting çözümünü seçebilirsiniz.


İpucu: Wix ile aldığınız her premium pakette 1 yıllık ücretsiz domain ve ücretsiz hosting elde edersiniz.




02. Web sitesi oluşturma aracı ve şablon seçin


Wix ve benzeri web sitesi oluşturma araçları ve hazır web sitesi şablonları sunarak online olma sürecinizi basit hale getirir. Kodlama yapmanız gerekmediğinden bu seçenek daha az zaman ve çalışma ister. Bireysel web siteleri ve küçük işletmeler için idealdir.



Web sitesi şablonu seçerken yansıtmak istediğiniz genel görünüm ve hissi düşünün. Şık ve modern bir tasarım mı istersiniz, yoksa web siteniz daha geleneksel mi görünmeli? Hedef kitlenizi ve onların hoşuna gidecek özellikleri değerlendirin. Wix'te çok çeşitli kişiselleştirilebilir emlak web sitesi şablonu bulabilirsiniz. Markanızı en iyi temsil eden şablonu seçin ve kendinize özel hale getirmeye başlayın.


Emlak sitesi kurmak için emlakçı şablonları gösterilmiş


03. Emlak web sitenizi tasarlayın


Emlak, görsellerin oldukça önemli olduğu bir sektördür. Evleri sergilemek ve olabildiğince çok potansiyel müşteriye ulaşmak tabii ki önemli. Bunun yanında estetik görünen ve kullanıcı dostu bir deneyim sunan siteler, ziyaretçileri sitede daha fazla zaman geçirmeye teşvik eder. Kullanacağınız web sitesi oluşturma aracına karar verdikten sonra web tasarımınıza uygun şablonları inceleyebilirsiniz.


İpucu: Görsellerinizi yüksek kalitede düzenlemek için ücretsiz fotoğraf düzenleme programlarından faydalanabilirsiniz.


Tasarım aşamasında şu konulara dikkat edin:


  • Eylem çağrısı düğmeleri: Eylem çağrısı (call to action, CTA) düğmeleri, web sitesi ziyaretçilerini aktif müşterilere çevirmek için önemlidir. Bu düğmeleri ana sayfa ve web sitesi genelinde stratejik olarak yerleştirerek ziyaretçilerin ev satın alma yolculuğunda sonraki adımlara geçmesini sağlayabilirsiniz. "Randevu planla" veya "Hemen iletişime geç" gibi harekete geçiren ifadeler tercih edin.


  • Kolay gezinti: Web sitenizi müşterilerinizin araştırma sürecine uygun, aranan bilginin kolaylıkla bulunabileceği şekilde planlayın. Gezinti çubuğu kolay görünür bir yerde olsun ve çok daha basit bir site gezintisi için açılır menülere alt kategoriler ekleyin.

  • Mobil uyumlu özellikler: İyi bir formatta ve güzel görünen mobil siteler, kullanıcılar için büyük önem taşır. Aradığı ekrana hemen ulaşmak isteyen müşterileri düşündüğünüzde, web sitenizin özelliklerinin hem mobil cihazda hem de masaüstünde iyi çalışması çok önemlidir. Mobil erişimi kolaylaştırarak daha çok müşteriye ulaşır, daha çok müşteriyi elde tutar, kitlenizi genişletir ve etkileşiminizi artırırsınız.

  • Sosyal medya entegrasyonu: Facebook, Instagram ve TikTok gibi daha geniş kitlelere ulaşma gücü yüksek platformlar sayesinde sosyal medya, emlak sektörü için büyük önem taşıyor. Emlak web sitenize tıklanabilir simgelerin yer aldığı bir sosyal medya çubuğu entegre ederek kullanıcıları kolaylıkla sosyal medya kanallarınıza yönlendirebilirsiniz. Evleri tanıttığınız videolara trend sesler ve şarkılar eklemek gibi farklı içerik stillerini test ederek videolarınızın görünürlüğünü artırabilirsiniz. Ayrıca emlak web sitesi içeriğinizin altına paylaşma düğmeleri yerleştirerek içeriğinizin sosyal medyada paylaşılmasını sağlayabilirsiniz. Emlak içeriği arayanları hedeflediğiniz alakalı hashtag'ler kullanmayı da unutmayın. Daha fazla bilgi: Instagram Takipçi Artırma, Başarılı Youtube Kanalı Açma

  • Logo tasarım: Logonuz emlak marka kimliğinizin ayrılmaz bir parçasıdır. Hem online hem de gerçek hayatta potansiyel müşterilerin ilk gördüğü öğe olan logonuzun görsel anlamda çekici olması ve işletmenizi doğru şekilde temsil etmesi gerekir. Web sitenizin ve sosyal kanalların dışında logonuz ve marka adınız, evlere asılan satış brandalarında da görünecek. Wix Logo Oluşturucu kullanarak istediğiniz logoyu yaratabilir ve tasarım ayrıntılarını özelleştirebilirsiniz. Daha fazla bilgi: Logo Tasarım Nasıl Yapılır, Logo Tasarım Fiyatları


Emlak sitesi kurarken logo tasarım yapmak için Wix Logo Oluşturucu sayfası


04. Evleri ve görselleri ekleyin


Emlak web siteniz potansiyel alıcıların evleri incelediği dijital vitrininizdir. Başarılı bir emlak web sitesi oluşturmak istiyorsanız görseller, videolar, sanal turlar ve 3D gezintilerle ilanlarınızı öne çıkarmalısınız. Böylece müşterileriniz evi daha iyi inceleyebilir ve etkileşime geçebilir.


Web sitenizde ayrıntılı bilgiler ve görsellerle her ilana ayrı bir sayfada yer vermelisiniz. Potansiyel müşteriler web sitenizdeki ilanlarda evle ilgili tüm bilgileri incelemek isteyecektir. Ayrıntıları dahil ederek ziyaretçileri sitenizde daha uzun tutabilir ve daha birlikte çalışmaya başlamadan bile sunduğunuz değeri onlara gösterebilirsiniz.


Genel olarak ilan sayfasında şu bilgiler yer almalı:

  • Fotoğraflar

  • Haritadaki konum

  • Temel özellikler

  • İlanın sahibi

  • İletişim bilgileri


Online emlak piyasasında rekabet gücünüzü artırmak isterseniz şu bilgileri de ekleyin:

  • Alanın daha iyi anlaşılması için kat planları

  • Çevredeki okullar, ulaşım, ortamla ilgili bilgiler

  • Bölgeyle ilgili yorumlar

  • Bölgedeki fiyat ortalamaları ve değişiklikleri

  • Yakın konumlardaki yeni ilanlar


Görseller satın alma kararlarında önemli rol oynar, bu nedenle görüntü kalitesine ve sunuma özenin. Ev satın alanların %85'i ilan web sitelerindeki fotoğrafların karar vermelerine oldukça yardımcı olduğunu söylüyor. Platformun boyut, format ve çözünürlük standartları için gerekirse paylaşacağınız fotoğrafları yeniden boyutlandırma aracında düzenleyebilirsiniz.


Evi göstermek için en kolay yöntem tabii ki fotoğraf çekmek. Fakat teknoloji ilerledikçe daha karmaşık yöntemlerle ev inceleme deneyimini zenginleştirmek mümkün:

  • 360° fotoğraf: Hem evin içinde hem de sokak görünümünde kullanabileceğiniz bu teknolojiyle ev tüm açılardan incelenebilir.

  • Artırılmış gerçeklik: VR ile müşteriler evin içinde geziyormuş gibi bir deneyim yaşar.

  • Video turları: Video çekimi sırasında evin özelliklerinin anlatıldığı bu turlar önceden kaydedilebilir veya canlı olarak yapılabilir. Evi kapsamlı bir şekilde göstererek potansiyel müşterilerin alanı ve düzeni anlamasını sağlarsınız.

  • Drone çekimi: Evin ve çevresinin havadan çekimiyle müşterilere daha da kapsamlı bir izlenim sunabilirsiniz. Büyük evler veya premium özellikler sunan mülkler için özellikle faydalı bir yöntemdir.

  • İnteraktif kat planları: Bu özellikle kullanıcılar, farklı odalara ve alanlara tıkladığında planı ve akışı daha ayrıntılı görebilir.

  • Sanal yerleşim: Mobilya ve dekorları fotoğraflara dijital olarak ekleyerek evin mobilyalı halinin nasıl olacağını gösterebilirsiniz.

  • İnteraktif 3D modeller: İnteraktif kat planlarına benzeyen bu özellikte kullanıcının daha çok dahil olduğu bir deneyim sunulur. 3D modellerle evin içinde sanal olarak gezebilir, boyutları ve özellikleri daha gerçekçi bir şekilde görebilirsiniz.


İpucu: Wix Video Oluşturucu ile emlak web siteniz için profesyonel videolar yaratabilirsiniz. Drone çekimlerini veya 360° görüntüleri kolaylıkla videonuza dahil edebilirsiniz.


05. Emlak web sitesinin temel özelliklerini belirleyin


Emlak web sitenizi kurarken kullanıcı deneyimini güçlendirmek ve dönüşüm oranını artırmak için aşağıdaki özellikleri ekleyin. Ayrıca buradaki web sitesi fikirlerini inceleyerek ilham alabilir ve beğenirseniz web sitenize ekleyebilirsiniz.


  • Gelişmiş arama filtreleri ve sıralama: Gelişmiş arama filtreleri ve sıralama seçenekleriyle kullanıcıların hayalindeki evi bulmasını kolaylaştırın. Çoğu alıcı veya kiracı ideal evi ararken belirli kriterler belirler. Gelişmiş arama özelliğinden faydalanarak uzun listelerden kurtulup daha yönetilebilir birkaç ilanlık kısa bir liste elde edilebilir. En sık kullanılan filtreler şöyle: fiyat aralığı, mülk tipi (apartman dairesi, müstakil ev), konum (şehir, ilçe, mahalle), oda/banyo sayısı, metrekare, havuz, spor salonu, otopark gibi olanaklar.


  • İletişim formları ve canlı sohbet: Web sitenize net görünür ve açıklayıcı bir iletişim formu ekleyerek müşterilerin size ulaşmasını kolaylaştırabilirsiniz. Buraya genel sorular için basit online formlar veya hem alıcılar hem de satıcılar için ayrıntılı sorulardan oluşan anketler ekleyebilirsiniz. Canlı sohbet özelliği ise web sitenizde gezinti sırasında kullanıcılara anlık destek sağlar. Böylece müşterilerle gerçek zamanlı olarak bağ kurabilir ve kişiselleştirilmiş bir deneyim sunarak satışa dönme şansını artırabilirsiniz.


  • Hakkımızda sayfası: Burada kendinizi ve ekibinizi tanıtabilir, değerlerinizi ve misyonunuzu paylaşabilir, emlak sektöründen aldığınız ödülleri sergileyebilirsiniz. Gayrimenkul danışmanlarının profillerinin yer aldığı iyi bir Hakkımızda sayfası, potansiyel müşterilerde güven oluşturur ve daha görüşmeden kişisel bir bağ kurulmasını sağlar.


  • Müşteri yorumları ve değerlendirmeler: Memnun kalan müşterilerden olumlu yorumların eklenmesi potansiyel alıcı veya satıcılar için güvenilirliği artırır. Web sitenize bunları ayrı bir web sayfası olarak ekleyebilir veya sitenin içinde ilgili farklı bölümlere yerleştirebilirsiniz. Web sitenizdeki içeriği güncel tutmak için eski müşterilerinizden düzenli olarak yorumlar isteyin.


  • Kayıt ve CRM sistemi entegrasyonu: Ek bilgiler veya kişiye özel portföy gibi özel seçenekler sunarak ziyaretçilerinizi web sitenize kaydolmaya davet edin. Öncelikli ilanlar sunduğunuz üyelik web sitesi bile yaratabilirsiniz. Buradan değerli veriler toplayarak kullanıcı davranışını takip edebilir, kitlenizi daha iyi segmentlere ayırabilir ve potansiyel müşterilerinize takip aramaları yapabilirsiniz. CRM (Müşteri İlişkileri Yönetimi) sistemi entegrasyonu ise müşteri bilgilerini tek bir noktadan yönetmenizi ve yönetimi kolaylaştırmanızı sağlar. Potansiyel müşterilerle iletişiminizde daha az sorun yaşarsınız ve müşterilerin satın alma veya satma sürecinde nerede olduğunu takip edebilirsiniz.


  • Randevular için takvim entegrasyonu: Web sitenize online randevu programı ekleyerek müşterilerinizin randevu almasını kolaylaştırın. Bu sistemle müşteriler müsait olduğunuz zamanları görüp doğrudan randevu oluşturabilir. Hem zaman kaybetmezsiniz hem de satış yapma şansınızı artırırsınız.



Ana sayfa

  • ロゴ

  • Navigasyon menüsü

  • İlgili içerik


ハッキムズダ


İletişim sayfası

  • İletişim formu

  • Telefon numarası

  • Konumu gösteren harita


Portfolyo sayfası

  • Proje görüntüleri

  • Açıklamalar

  • Kullanıcı hikayeleri


ブログ

  • Blog yazıları

  • Kategoriler

  • Sosyal medya paylaşım düğmeleri


Ürün sayfası

  • Ürün görselleri

  • Fiyatlar

  • Satın alma seçenekleri


Açılış sayfası

  • Eylem çağrıları

  • İkna edici içerik

  • Potansiyel müşteri formu


SSS sayfası

  • Sık sorulan sorular

  • Kısa ve net yanıtlar

  • Arama işlevi


Müşteri yorumları sayfası

  • Müşteri yorumları

  • Puanlar

  • Değerlendirmeler



06. Emlak blog sayfası oluşturun (isteğe bağlı)


Bir blog açıp web sitenizde düzenli olarak bilgilendirici makaleler yayınlayabilirsiniz. Hem emlak alanında güvenilir bir kaynak olduğunuzu gösterir hem de web sitenizin SEO'sunu iyileştirirsiniz. Satın alma kılavuzları veya piyasa raporları gibi yararlı bilgiler sunarak yeni ziyaretçileri sitenize çekebilir ve etkileşimi güçlendirebilirsiniz. Emlak alanına ilgili kitleleri çekme konusunda bilgi almak için online topluluk oluşturma hakkında yazımızı okuyun. Broker'lar, ev sahipleri, gayrimenkul danışmanları ve yatırımcılar da bundan faydalanabilir.


İpucu: İçerik üretimi ve doğru kitleye ulaşma konusunda ayrıntıları emlak blog sayfası oluşturma yazısında bulabilirsiniz.


Daha fazla bilgi: SEO Nedir.


“Blog belirli bir konuda online varlığını, yetkinliğini ve uzmanlığını ortaya koymanı sağlıyor. Ayrıca özellikle kampanya kaynaklarının sınırlı olduğu pazarlarda markanızın itibarını güçlendirmek için harika bir araç.”


Giorgia Foscarini, Ekip Lideri, Wix.com Global Blog Ekibi


Blog yazabileceğiniz konulardan bazıları:


  • Yerel bilgiler: Bölgenizi, orada yaşayan ve yaşamak isteyen insanları bildiğinizi ve tanıdığınızı göstermenin en iyi yolu konum hakkında bilgiler paylaşmaktır. Bölgedeki etkinliklerden, önemli yerlerden bahsederek alıcıların veya kiracıların ilgisini çekin.

  • Bölge sakini profili: Emlak danışmanı olarak farklı mahalle ve sokaklara dair kimsenin bilmediklerini bildiğinize eminiz. Bununla ilgili kılavuzlar oluşturup müşterilere alanınızda uzman olduğunuzu gösterebilir, oradaki hayat tarzını anlatabilir ve müşterilerin dikkatlerinden kaçan mahalleleri tanıtabilirsiniz.

  • Hesaplama araçları: Kredi hesaplayıcılar gibi interaktif araçlar, alıcılar için bütçe ve ödeme tahminleri çıkarabilir, satıcılar için ev değerini belirleyebilir ve web sitenizi her türlü ihtiyaç için uğrak nokta haline getirebilir.

  • Piyasa raporları: Düzenli piyasa raporlarıyla müşterilerinize emlak piyasasının güncel durumu hakkında bilgi verebilir, aldıkları kararlarda onlara yardımcı olabilirsiniz.

  • İndirilebilen kaynaklar: Müşterilerinize e-kitap, ev satın alma rehberi, kontrol listeleri gibi PDF halinde indirilebilir kaynaklar sunarak emlak alım-satımındaki uzmanlığınızı gösterin. Bu kaynaklar keşif aşamasındaki alıcılar için taslak sunması ve bilgilendirmesi açısından önemlidir. Müşterilerinize sürece sizinle devam ettiklerinde bunun gibi daha birçok kaynağa sahip olacaklarını gösterin.


Blog sayfanız değerli bilgiler ve kaynaklar sunmanın yanında pazarlama stratejinizin bir parçası olarak kitlenizden e-posta adresi toplamanızı da sağlayabilir. Hedefe yönelik, kişiselleştirilmiş içeriklerle e-posta pazarlama kampanyaları geliştirebilir, kitlenizi piyasadaki yeni ilanlar ve trendler hakkında güncel tutabilirsiniz.




07. Yerel SEO optimizasyonu yapın


Arama motoru optimizasyonu (SEO), arama sonuçlarında web sitenizin görünürlüğünü artırmak için kullanılır. Web sitenizin içeriğinde konuma özel şehir veya mahalle adı gibi anahtar kelimeler, meta etiketler, başlıklar kullanarak bu bölgelerdeki arama motoru sıralamalarınızı yükseltin. Bu sayede hedeflediğiniz konumdaki potansiyel müşterileriniz web sitenizi daha kolay bulabilir. Google İşletme Profili gibi yerel rehberlerde işletmenizi kaydederek ve optimize ederek yerel piyasada daha görünür hale gelebilir, güvenilirliğinizi artırabilirsiniz. Ayrıca hizmet verdiğiniz mahalleler ve bölgeler için konuma özel açılış sayfaları oluşturabilirsiniz.


08. Emlak sitenizi kullanıma açın ve devamlılığını sağlayın


Yeni bir web sitesi açmadan önce tüm içeriği ve tasarımları inceleyip tüm işlevlerin doğru çalıştığından emin olun. Başka kullanıcılardan da web sitenizde gezinmesini isteyerek kullanıcı deneyimi hakkında geri bildirim alın. İşlevler ve web sitesi tasarımından eminseniz artık potansiyel müşterileri kendinize çekmenin ve başarılı bir emlak danışmanı olarak markanızı inşa etmenin zamanı geldi. Web sitenizi düzenli olarak inceleyip güncellemeyi, yeni işletmenizle ilgili bilgileri tazelemeyi unutmayın.

Emlak Web Sitesi Örnekleri


Wix kullanılarak oluşturulan bazı emlak sitelerine göz atalım:


San Diego Smart Stay


San Diego'da emlak yönetimi hizmetleri veren San Diego Smart Stay şirketinin ana sayfasında, ziyaretçileri kendine çeken ve evin özelliklerini öne çıkaran muhteşem görüntüler ve 360° videolar yer alıyor.


Chris Della Rosa


Emlak danışmanı Chris Della Rosa blog sayfasında, emlak işletmesi için hedef bölgenin tarihi, yerel etkinlikleri, piyasa raporları, en yeni ilanlar ve bölgeyle ilgili değerli analizler yer alıyor.


Tanya Soule


Nevada'da faaliyet gösteren Tanya Soule ana sayfada, kazandığı ödülleri ve müşteri yorumlarını sunarak anında güven kazanıyor. Ayrıca ana gezinti menüsüne ziyaretçilerin sorularını kolaylıkla iletebileceği basit bir iletişim formu bağlantısı eklenmiş.


Michael J. Balbuena


Michael Balbuena web sitesinde konut piyasasındaki uzmanlığını ve yolculuğunu paylaşarak ziyaretçilerin onu daha yakından tanımasını sağlıyor.


Belville


Londra merkezli Belville doğrudan ana sayfada çeşitli müşteri yorumları göstererek başarısını vurguluyor ve potansiyel müşterilerin güvenini güçlendiriyor.



Private Elite Realty


Butik bir emlak ofisi olan Private Elite Realty lüks evler ve premium müşteri deneyimleri alanında uzman. Ziyaretçiler web sitesinde kolayca bulunan ev turu randevusu seçeneği üzerinden müsait tarihleri görebiliyor ve kendilerine uygun bir randevu planlayabiliyor.



Emlak Web Sitesi Türleri


Web sitesi oluştururken ihtiyacınız olan özellikleri belirlemek için işletme türünü iyi bilmek gerekli. Binlerce ev ilanının yer aldığı emlak web siteleriyle butik emlak yatırımı firmalarının teknik gereksinimleri birbirinden farklıdır. İhtiyaçlarınızı önden belirlediğinizde daha sonra yapacağınız işler de kolaylaşır. Emlak sektöründe sık kullanılan web sitesi türlerine birlikte göz atalım:


  • İlan odaklı web sitesi

  • Emlak ofisi web sitesi

  • Emlak pazaryerleri

  • Yatırımcı web sitesi


İlan odaklı web sitesi


Ev ilanlarına odaklı web sitelerinde alıcının istediği bölgedeki satılık veya kiralık ev ilanları sıralanır. Bu sitelerde genellikle kullanıcının hayalindeki evi bulmasına yardımcı olacak gelişmiş arama, filtreler ve sıralama özellikleri bulunur. Alıcı ilgisini çeken bir ilan görürse emlak danışmanıyla görüşme talebini iletebilir veya ev turu planlayabilir.


Örnekler: Remax, Coldwell Banker



Emlak ofisi web sitesi


Emlak ofisi web sitesi, tipik olarak emlak ofisinin sunduğu evleri ve hizmetleri göstermek için kullanılır. Bu web sitesi türünde ekip hakkında bilgiler, misyon ve müşteri yorumları da paylaşılır.


Örnekler: StartKey



Emlak pazaryerleri


Emlak pazaryerleri ev sahipleri ile alıcılar arasında köprü görevi görür. Birden fazla firma ve bireysel emlak danışmanı burada satılık veya kiralık ev ilanı verebilir. Bu sitelerde genellikle gelişmiş arama, kullanıcı profilleri ve emlak danışmanı yorumları yer alır.


Örnekler: Sahibinden, Hürriyet Emlak



Yatırımcı web sitesi


Yatırımcı web siteleri özellikle kiralık mülk gibi emlak yatırımı arayan kişileri hedef alır. Emlak yatırımcısı burada hizmetlerini ve elindeki fırsatları, emlak yatırımlarıyla pasif gelir sağlamak isteyenlere sunar. Bu sitelerde yatırım getirisi, mülk yönetimi hizmetleri ve mevcut kiralama piyasası hakkında bilgiler sunulur.


Örnekler: Rönesans Gayrımenkul Yatırım



Neden Emlak Web Sitesi Kurmalıyım?


Potansiyel müşteri


Profesyonel bir emlak web sitesi kurarak, basılı reklamlar veya billboard'lar gibi geleneksel reklam biçimlerine kıyasla daha uygun maliyetli bir şekilde hizmetlerinizi geniş kitlelere tanıtabilirsiniz. İlanları, müşteri yorumlarını ve değerli kaynakları web sitenizde yayınladığınızda milyonlarca lira ödemeniz gerekmeden yeni müşterileri kendinize çekebilirsiniz.



Marka ve güvenilirlik


Size özel markasıyla iyi tasarlanmış bir web sitesi, potansiyel müşterilerde kalıcı bir iz bırakır ve rakiplerin önüne geçmenizi sağlar. Tüm online emlak pazarlama çalışmalarınız için merkez görevi gören bu alan, güvenilirliği ve profesyonelliği güçlendirir.



Uzmanlığı kanıtlama


Ev almak ve satmak büyük kararlardır. Yüksek meblağlarla risk alan alıcılar ve satıcılar seçimlerinden emin olmak ister. Emlak web sitesi müşteri yorumlarını, vaka çalışmalarını ve müşterinin güvenini sağlayacak, itibarınızı koruyacak tüm unsurları sergileyeceğiniz ideal platformdur.



Diğer web sitesi türleri



Emlak Sitesi Kurma - SSS



Emlak sitesi nasıl olmalı?

Etkili bir emlak sitesi kullanıcı dostu ve mobil uyumlu olmalıdır, kolayca gezilebilir bir arayüze ve hızlı arama ve filtreleme özelliklerine sahip olmalıdır. Profesyonel fotoğraflar ve detaylı açıklamalarla mülkleri çekici şekilde sergilemeli, ayrıca güvenli bir altyapı ve müşteri desteği sunmalıdır.

Emlak web sitesinin maliyeti nedir?

Emlak web sitesinden para kazanabilir miyim?

Emlak web siteleri hangi düzenlemelere tabi?









Rami Mert Kandiyot

SEO and Content Marketing Specialist












1件のコメント


Dennis Richi
Dennis Richi
Jul 20

McDonald's in the Philippines offers a diverse menu that blends global favorites with local flavors, catering to the unique tastes of Filipino customers. Classic items such as the Big Mac, Quarter Pounder with Cheese, and Chicken McNuggets are available, providing the familiar taste that McDonald's is known for worldwide.

https://www.mcdonaldsmenuph.com/

好き
Kendine profesyonel web sitesi kur
ページ下