Domaininizi Wix Dışına Aktarma

2ドル
Wix'ten satın alınan bir domaini başka bir domain host'una aktarabilirsiniz. Domaininizi Wix'ten başka bir yere aktardığınızda, domaininizin iletişim bilgileri, DNS ayarları ve yenileme ödemelerinin tümü yeni sağlayıcınızın hesabından yönetilir.
Başlamadan önce:
Wix'i domain hostunuz olarak tutmanızı öneririz. Domaininizi başka bir yere aktardığınızda, site bağlantısı kesilir ve Wix o andan itibaren domaininizi yönetmenize yardımcı olamaz. 
このページには、このような情報が掲載されています:

Domaininizi Wix Dışına Aktarma

Domain ayarlarınızın, faturalandırma işlemlerinizin ve destek hizmetlerinizin Wix dışında yönetilmesini sağlamak için domaininizi Wix dışına aktarın.

Domaininizi aktarmak için:

  1. Wix hesabınızda Domainler'e tıklayın.
  2. İlgili domainin yanındaki Domain Eylemleri simgesine tıklayın.
  3. Wix Dışına Aktar seçeneğini seçin.
Wix'ten Aktar düğmesinin bulunduğu Domainler sayfası
  1. Ekrandaki bilgileri gözden geçirdikten sonra Domaini Aktar düğmesine tıklayın.
  2. Yine de Aktarmak Etmek İstiyorum'a tıklayın. Domaininizin kayıt sahibinin iletişim e-posta adresi adresine bir aktarım yetkilendirme kodu (EPP kodu) göndereceğiz. Kodu aldıktan sonra, domaininizi aktarmak için yeni domain hostunuzun talimatlarını takip edin.
イプク
Aktarımın başarıyla başlatıldığını doğrulamak için whois.com adresine giderek durumu kontrol edin. Domaininizi arayın ve Domain Bilgileri tablosuna bakın. Başarıyla başlatılan bir aktarımın Durum alanında "bekleyen aktarım" yazar. Durum değişikliklerini görmek için sayfayı yenilemeyi unutmayın. 

SSS

Wix'ten bir domaini aktarma hakkında sıkça sorulan soruların yanıtları için aşağıya tıklayın.

それは何ですか?

|