Wix Otomasyonları: Wix Otomasyonlarında Sorun Giderme

6 dakikalık okuma
Wix Otomasyonları ile ilgili sorun yaşıyorsanız, bu, otomasyonlarınızın kurulum şekliyle ilgili bir sorun olabilir. İnternet bağlantınız gibi yerel bir sorun da olabilir. Bir çözüm bulmak için aşağıdaki ilgili sorun giderme adımlarını izleyin.
Bu makalede, sorunları nasıl gidereceğinizi öğrenin:

Otomasyon tetiklenmiyor

Otomasyonlar geriye dönük olarak çalışmaz:
Bir Otomasyon, yalnızca Otomasyon ÖÖ etkinken gerçekleşen tetikleyiciler için çalışır. Eksik tetikleyici verilerini önleme ve alıcıları bir e-posta otomasyonuna manuel olarak ekleme hakkında daha fazla bilgi edinin.

Otomasyon tetikleniyor ama otomatik e-posta gönderilmiyor


Wix Forms ile ilgili sorunlar


Notlar:
  • Otomasyon zamanlamanızı değiştirmek, o otomasyon için "beklemede olan" eylemleri sıfırlar. Örneğin, Can müşterilere terk edilmiş sepetleri 3 saat sonra hatırlatan bir otomasyon kurdu. Ayşe sepetini saat 12'de terk etti. Ali bu otomasyonu 14:30'da düzenler ve eylem planlamasını 2 saat olarak değiştirirse, Ayşe'ye hatırlatma gönderilmez (Ayşe sepetini terk ettikten sonra 2 saatten fazla zaman geçmiştir).
  • Bir test formu göndererek bir otomasyonu test edebilirsiniz. Bir otomasyonu test etmek için bir form göndermeden önce Wix hesabınızdan çıkış yaptığınızdan emin olun. Bir form gönderirken giriş yaptıysanız, e-posta adresiniz ve test e-posta adresiniz aynı kişi altında birleştirilir. Bir kişinin birden fazla e-posta adresi olduğunda, otomasyonlardan gelen e-postalar, formu doldururken kullanılan e-posta adresine gönderilir.

Hala çalışmıyor mu?

Sorun devam ederse, sorunun ekran görüntüsü veya videosu ile [bizimle iletişime geçin] (bir videoysa, adımları kaydederken sorunu yeniden oluşturun).

それは何ですか?

|