Wix Hizmetleri için ödenen Faturaları Görüntüleme ve Yönetme

2ドル
Fatura geçmişi sayfanızdan Wix faturalarınızı bulun. Faturalar yazdırılabilir özellikte olup fatura adresi, fatura dönemi, abonelik detayları ve mevcutsa vergi bilgisi dahil olmak üzere ödeme detaylarınızı içerir. Buradan tüm ödemelerinize göz atabilir, belirli ücretler hakkında daha fazla bilgi edinebilirsiniz. 
違う:
Aşağıdaki makale, Wix'ten satın alınan hizmetlerin faturalarının görüntülenmesiyle ilgilidir. Müşterilerinize gönderdiğiniz faturalar hakkında bilgi edinmek için buraya tıklayın.

Fatura Geçmişi sayfanızda Çalışma

Fatura görevleri hakkında yardım için aşağıya tıklayın: 

Faturalarınızı görüntüleme

Premium Paketler ve diğer Wix hizmetleri için Wix'e yapılan ödemelerin faturalarını Fatura Geçmişi sayfasından görüntüleyebilirsiniz. Wix hesabınıza giriş yaptıysanız aşağıdaki tablodan en son faturalarınızın detaylarını da görüntüleyebilirsiniz:

Fatura bulma

Aşağıdaki resimde gösterilen arama alanlarını görüntülemek için Fatura Geçmişinize gidin. Bu alanlarda filtreleme yaptığınızda arama kriterlerinize uygun faturaların listesi görünür.
  • Bir ücreti tarihe veya site adına göre bulmak için Tüm Tarihler ve Tüm Siteler alanlarını kullanın. 
  • Daha Fazla Filtre'ye tıklayarak duruma ve ödeme yöntemine göre filtreleyin. 
  • Faturaları anahtar kelimelere göre aramak için Ara'ya tıklayın.
  • Fatura geçmişinizi CSV formatında dışa aktarmak için İndir düğmesine  tıklayın.

イプク
Ücretlerin kısa bir özeti için Bu Ücret Hakkında'ya tıklayın.

Fatura bulunamıyor

Faturayı bulamadıysanız aşağıdaki bilgileri göz önünde bulundurun:
  • Wix'e aktarılan domainlerin faturaları, yalnızca aktarma işlemi tamamlandıktan sonra hesabınıza yansıtılır.
  • Yenilenme tarihi aynı olan iki veya daha fazla hizmet, tek faturada birleştirilmiş olabilir. Bunun geçerli olup olmadığını ödemenin Açıklama kısmından kontrol edebilirsiniz. Linke tıklayarak fatura listelenen diğer hizmetleri açma seçeneğiniz vardır. Araç Çubuğu şöyle görünür:

Fatura üzerindeki KDV

Listelenen Premium Paketi ücretlerimiz KDV içermez. Ülkenizin yasalarına göre Premium Paket satın alırken KDV'ye tabi olabilirsiniz. 

Bu geçerliyse KDV'yi, ödemeden önce toplam tutara eklenmiş olarak ve faturalarınızın üzerinde görebilirsiniz. KDV faturanızda belirtilmemişse KDV tahsil edilmemiştir.

Fatura Geçmişi Hakkında Önemli Bilgiler
  • Site alanı, ödeme yapıldığında hizmetin ilk hangi siteye bağlandığını gösterir. Hizmeti sonradan farklı bir siteye tekrar atadıysanız bu değişmiş olabilir.
  • Hizmetin yenileme ayarlarını değiştirmek veya Premium paketinizi yönetmek için Premium Abonelikler sayfasına geri dönün.

それは何ですか?

|