Wix Forum: Wix Forum Hakkında

3ドル
Wix Forum, konukların ve üyelerin doğrudan web sitenizden tartışma başlatabileceği, gönderi paylaşabileceği ve birbirleriyle etkileşime geçebileceği bir online topluluk oluşturmanıza olanak sağlar. Sitenize bir forum ekleyerek ziyaretçilerin etkileşimini artırabilir ve topluluğunuzun bir parçası olmalarını teşvik ederek geri gelme oranını artırabilirsiniz. 

Örneğin, bir aşçılık okulu, yemek meraklılarından oluşan etkin bir topluluk oluşturmak ve eğitim deneyimini geliştirmek amacıyla Wix Forum'u kullanarak öğrencilerin yemek tariflerini paylaşabilecekleri, pişirme tekniklerini tartışabilecekleri ve gastronomi kreasyonlarının fotoğraflarını yayınlayabilecekleri bir alan yaratabilir.
Bir web sitesindeki Wix Forum sayfasının ekran görüntüsü.

Kendi topluluğunuzu oluşturun

Wix Forum ile web sitenizde online bir topluluk oluşturarak ziyaretçilerin tartışma başlatmasını, soru göndermesini ve düşüncelerini paylaşmasını kolaylaştırın. Kurulum son derece basittir: Wix Forum'u sitenize ekleyin ve tarzınıza uyacak şekilde özelleştirin. Ziyaretçileriniz herhangi bir harici platforma gerek duymadan üye olabilir, birbirleriyle etkileşime geçebilir ve site topluluğunuzun bir parçası olabilir.

Tasarımı markanıza uyacak şekilde özelleştirin

Forumunuzun görünümünü ve tarzını web sitenizin tasarımına uygun hale getirin. Konuklarınızın deneyimini geliştirmek ve marka tutarlılığını korumak için çeşitli düzenler ve tasarım seçenekleri arasından seçim yapın. Renkler, yazı tipleri ve gönderi tasarımı üzerinde tam denetime sahip olursunuz ve bu sayede forumun sitenizin ayrılmaz bir parçası olmasını sağlayabilirsiniz.

Moderasyon sürecini kolaylıkla yönetin

Mesajları ve üye etkileşimlerini yönetmenize olanak tanıyan moderasyon araçlarıyla forumunuzun kalitesini koruyun. Forum mesajlarını onaylayabilir veya silebilir, en popüler tartışmaları sabitleyebilir, forumu yapıcı ve pozitif tutmaya yardımcı olacak talimatlar oluşturabilirsiniz. Ek olarak, forumu yönetmenize yardımcı olmaları için topluluk içinden moderatörler atayabilirsiniz.

Üye profilleriyle etkileşimi artırın

Üyeler kendi profillerini oluşturabilir ve birbirlerini takip edebilirler. Üyelerin ilgilendikleri başlıklardaki yeni yanıtlar ve gönderiler hakkında bildirim almalarını sağlayan bu özellik hem etkileşimi hem de tekrar ziyaretlerini teşvik eder. Üye profilleri ayrıca forum topluluğunu daha ilgi çekici ve özel hale getirir.

Mobil optimizasyonun keyfini sürün

Forumunuzun otomatik olarak mobil uyumlu olması sayesinde kullanıcılar herhangi bir cihazdan sorunsuz bir şekilde tartışmalara katılabilir, sorular gönderebilir ve diğer üyelerle etkileşime girebilir. Üye uygulaması üzerinden her an her yerden etkileşim kurabilme olanağı, üyelerinizin sitenize hangi cihazdan ulaştığından bağımsız olarak topluluğunuzun aktif ve kapsayıcı kalmasını sağlar.

Sitenizin SEO'sunu iyileştirin

Wix Forum'un SEO gözetilerek tasarlanmış olması sitenizin daha fazla görünürlük ve trafik elde etmesine yardımcı olur. Forumlar güncel içerikler oluşturulmasını teşvik ederek sitenizin SEO sıralamasını iyileştirebilir. Ayrıca, ziyaretçiler tarafından oluşturulan içerikler ana site içeriğinizde gözden kaçabilecek anahtar kelimeleri hedefleyebilir.

SSS

Wix Forum hakkında daha fazla bilgi edinmek için aşağıdaki sorulara tıklayın.

それは何ですか?

|