Wix Forms'a Genel Bakış

3ドル
Wix Forms ile tamamen özelleştirilebilir formlar oluşturarak işinizi yürütmek ve büyütmek için ihtiyacınız olan tüm bilgileri toplayın. Potansiyel müşteri yakalama, abone kayıtları ve daha fazlası için formları doğrudan sitenize ekleyin. Formlarınızı oluşturduktan sonra tüm form gönderimlerini doğrudan kontrol panelinizden takip edin.
Bir sitedeki iletişim formunun ekran görüntüsü.
Wix Forms'un en yeni sürümü, formlar oluşturmak ve yönetmek için daha güçlü bir çözüm sunar. Bu makale eski ve yeni Wix Formları arasındaki farkları anlamanıza yardımcı olacak. 

Oluşturulacak form türlerini keşfedin

Hazır formlar arasından seçim yapın veya sıfırdan başlayarak kendi özel formunuzu oluşturun.
Hazır formlarımız, iletişim formları, kayıt formları, iş başvuruları, fiyat teklifleri ve daha fazlası gibi farklı şablonlarda gelir. Formu doğrudan sitenize sürükleyip bırakın, ardından sitenizin tasarım temasına uyacak şekilde özelleştirin.
Editördeki hazır form seçeneklerinin ekran görüntüsü.
Eski Wix Forms'u mu kullanıyorsunuz?
Ayrıca sitenizle ilgisi olmayan ve URL'si kullanılarak herkesle paylaşılabilen bağımsız bir form da oluşturabilirsiniz.

Formu ihtiyaçlarınıza göre özelleştirin

Bir form oluştururken seçebileceğiniz birçok farklı form alanı türü vardır. Oluşturduğunuz forma bağlı olarak iletişim alanları, imza alanı, çoktan seçmeli seçenekler ve daha fazlasını ekleyin. 
Şablonlar, değiştirebileceğiniz önceden seçilmiş alanlarla birlikte gelir, ancak sıfırdan bir form oluşturmayı da seçebilirsiniz. İster bir şablon ister boş bir form olsun, ayarları, tasarımı ve düzeni ihtiyaçlarınıza göre özelleştirin.
Ziyaretçilerinizin yanıtlarına göre bilgi toplama şeklinizi iyileştirmek için koşullu kurallar da ekleyebilirsiniz. Formunuz çok uzunsa, ziyaretçilerin doldurmasını daha kolay hale getirmek için onu çok adımlı bir forma dönüştürün.
Wix Forms'taki form alanı seçeneklerinin ekran görüntüsü.

Tüm gönderimleri tek bir yerden görüntüleyin

Sitenizde bir form yayınladığınızda, tüm form gönderim verileri Formlar ve Gönderimler panelinizde görünür. Form gönderimlerini her form için ayrı ayrı sıralayın ve filtreleyin. Ayrıca, gönderim tablosundaki form verilerini dışa aktarabilirsiniz.
Form gönderimlerinin ekran görüntüsü.

Hareket halindeyken gönderimlerden haberdar olun

Form gönderildiğinde hem hesap e-postanıza hem de Wix Owner uygulamasına otomatik olarak bir bildirim gönderilir. Wix Otomasyonları ile ek bildirimleri ayarlayabilir ve yönetebilir, örneğin bildirimlerin Wix Gelen Kutunuza gönderilmesini sağlayabilirsiniz.
Eğer sizinle birlikte çalışan bir saha ekibiniz varsa, kimin bilgilendirileceğini ve bildirimleri nasıl alacaklarını seçin. Yeni form gönderimleri hakkında bildirim alan e-posta adresleri listesine site ortak çalışanı e-postalarını veya harici e-postaları ekleyin.
Gönderilen form bildirim e-postasının ekran görüntüsü.

それは何ですか?

|