Wix Editör: Mobil Sitenizde Sayfaları Gizleme ve Gösterme

2ドル
Masaüstü ve mobil dostu görünümler, aynı sitenin farklı görünümleridir.  Bu, masaüstü görünümünüzden bir sayfayı sildiğinizde, o sayfanın mobil uyumlu görünümden de silineceği anlamına gelir.
İşlem aynı site üzerinde yapıldığı için bir sayfayı yalnızca mobil görünümünüzden silemezsiniz. Bir sayfanın mobil cihazda erişilebilir olmasını istemiyorsanız, o sayfayı mobil menünüzden gizleyebilirsiniz.
イプク
Masaüstü sürümünden gösterilmesini tercih ettiğiniz bir sayfayı mabil sürümde gizleyebilirsiniz. Bir sayfayı yalnızca mobil cihazlarda nasıl göstereceğinizi öğrenin

Mobil sitenizde bir sayfayı gizlemek veya göstermek için:

  1. Mobil Editör'ün sol tarafındaki Menüler veSayfalar simgesine tıklayın.
  2. İlgili sayfaya tıklayın.
  3. Diğer Eylemler simgesine tıklayın.
  4. Mobilde gizle veya Mobilde göster seçeneğine tıklayın.
エネムリ
Bu sayfayı gizlerseniz, bu sayfaya giden düğmeleriniz bulunmadığından emin olun. Bunu yaparsanız, bunları mobil görünümünüzde gizleyebilirsiniz. Ögeleri nasıl gizleyeceğinizi öğrenin
違う:
  • Ana sayfayı Mobil'de gizlemek, o sayfanın yalnızca menüden gizlenmesini sağlar. Bir mobil cihazda domain veya ücretsiz Wix URL'sini ziyaret etmek yine de gizlenmiş ana sayfanın yüklenmesini sağlar.
  • Varsayılan olarak, masaüstü sitenizdeki tüm etkileşim kutuları mobil sitenizden otomatik olarak gizlenir.  Bunları ancak Menüler ve Sayfalar panelini kullanarak mobil sitenizden görüntüleyebilirsiniz. [Mobil sitenizde etkileşim kutularını nasıl görüntüleyeceğinizi öğrenin]data-composite="true" href="https://support.wix.com/tr/article/wix-editör-mobil-sitenizde-etkileşim-kutularını-gösterme-ve-özelleştirme" target="").

それは何ですか?

|