Wix Bookings: Randevular Personel Üyeleri Hakkında

2ドル
Müşterilere hizmet sunmaları ve işinizi yönetmenize yardımcı olmaları için tüm personelinizi sitenize ekleyin. Her bir personelin sitenize ve işletme bilgilerinize farklı düzeylerde erişmelerini sağlayabilirsiniz.
Kontrol panelinizde personel bilgilerini gösteren Personel sekmesi

Personel çalışma saatlerini yönetme

Personelin çalışma saatleri, bir personel üyesinin ne zaman randevu verebileceğini belirler. Wix Bookings, çalışma saatlerinizi yönetmeniz için iki seviyeli bir sistem sunar. 
İlk olarak, tüm personel için geçerli olan varsayılan çalışma saatlerinizi ayarlayın.Daha sonra müşterilerinize daha esnek bir hizmet sunmak için bireysel personel çalışma saatlerini belirleyebilirsiniz.
Tek bir personel için bir haftalık çalışma saatlerini gösteren ekran görüntüsü.

Personeli kişisel Google takvimlerini senkronize etmeye davet etme

Personel üyelerinin programlarını takip etmelerine yardımcı olmak için onları Wix Bookings takvimleriyle kişisel takvimlerini senkronize etmeye davet edebilirsiniz. Bu, çifte randevuları önlemeye yardımcı olur ve personelin yaklaşan programlarını tek bir yerde görmesine olanak tanır. 
Personelinizin kişisel takvimini senkronize edebilmesi için ilgili izin düzeyini atadığınızdan emin olun (aşağıdaki bölüme bakın).
Kişisel takvimini senkronize etmeden önce bir personele gerekli izinlerin nasıl verileceğini gösteren bir ekran görüntüsü.

Yetki düzeyleri atama

Wix Bookings hem personelinize hem de sitenizi oluşturmaya ve yönetmeye yardımcı olan diğer kişilere farklı düzeylerde yetkiler atamanıza izin verir.
Örneğin, birini Bookings personeli olarak eklemek ona kendi müşterileri için randevu oluşturma, kişisel takvimlerine erişme ve oturumlarını yönetme izni verir. 
Ayrıca personel olmayan üyeleri sitenize katkıda bulunmaya davet etmek de isteyebilirsiniz. Örneğin, sitenizde değişiklikler yapması için bir grafik tasarımcı veya metin yazarı tutarsanız. 
違う:
Bir Randevu Yöneticisinin sitenizde sahip olduğu izinleri gösteren bir ekran görüntüsü.

それは何ですか?

|