Wix Bookings: Personel Ekleme

2ドル
Wix Bookings'i kullanarak birden çok personel üyesi ekleyebilir ve her birine farklı hizmetler atayabilirsiniz. Personel üyesinin çalışma saatlerini belirlerseniz, müşterileriniz belirli bir gün içinde hangi saatler için randevu alabileceklerini net bir şekilde görebilir. Ayrıca personel üyelerinize sitenizde kendi seanslarını yönetme yetkisi verebilirsiniz. 
このページには、このような情報が掲載されています:

Personel ekleme

Yeni personel ekleyin ve profil fotoğrafı, iletişim bilgileri ve çalışma saatleri gibi bilgilerle personel profillerini özelleştirin. Bu, ziyaretçilerin sitenizdeki personeliniz hakkında daha fazla bilgi sağlamanıza yardımcı olur.

Personel üyesi eklemek için:

  1. Sitenizin kontrol panelinden Personel sekmesine gidin.
  2. + Personel Ekle'ye tıklayın.
  3. Personelin Temel bilgilerini ekleyin : 
    • Tam ad: Personelin adını girin. 
    • Açıklama: (İsteğe bağlı) Müşterilere personelin rolü hakkında daha fazla bilgi verin.
    • Profil fotoğrafı:(İsteğe bağlı) Profil fotoğrafı'nın altında Resim Ekle simgesine tıklayın ve bir resim seçin veya yeni bir resim yüklemek için + Medya Yükle ögesine tıklayın. Daha sonra, Sayfaya Ekle'ye tıklayın.
    • E-posta: (İsteğe bağlı) Personelin e-posta adresini girin.
    • Telefon: (İsteğe bağlı) Personelin telefon numarasını girin. 
  4. Personelin Personel ayarlarını ekleyin :
    • Randevu izinleri: Personelin kişisel randevu takvimini görüntülemesine ve kendi müşterilerini ve seanslarını yönetmesine izin vermek için İzin Ver'e tıklayın . Wix Bookings'de personel izinleri ekleme hakkında daha fazla bilgi edinin
    • Kişisel takvim senkronizasyonu (randevu izinleri gerektirir): Personelin kişisel takvimlerini ve iş takvimlerini senkronize etmesine izin vermek için Takvimi Senkronizasyona Davet Et'e tıklayın. Personel ilgili izinlere sahip olmalıdır (yukarıdaki Randevu izinleri bölümüne bakın). 
    • Video konferans hesabı: Sitenizin varsayılan video konferans hesabını geçersiz kılmak ve personelin kişisel hesabını eklemek için Bireysel Hesap Ekle'ye tıklayın. Zoom veya özel bir video konferans hesabı eklemek arasında seçim yapın. Birden fazla video konferans hesabını yönetme hakkında daha fazla bilgi edinin
  5. (İsteğe bağlı) Personelin çalışma saatlerini özelleştirmek için Çalışma Saatleri Ekle'ye tıklayın. 
  6. ケイデットのことだ。 
違う:
Sitenize Personel Widget'ı eklediyseniz, ziyaretçileriniz personelinizin çalışma saatlerini widget'ta görür.

SSS

Personel ekleme hakkında daha fazla bilgi edinmek için aşağıdaki sorulara tıklayın.

それは何ですか?

|