Wix Analytics: Analizler Sayfasını Anlama

2ドル
Sitenizin kontrol panelindeki Analizler sayfası, site verilerinizdeki önemli bilgileri ortaya çıkarmanıza yardımcı olarak etkili ve bilinçli işletme seçimleri yapmanızı sağlar. Bu sayfayı kullanarak tespit ettiğimiz fırsatları, genel eğilimleri ve potansiyel risk alanlarını görebilirsiniz. 
Analizler sayfasını sitenizin kontrol panelindeki Analizler bölümünde bulabilirsiniz.
Analizlerinizi görüntüleyin.
Wix Analytics altındaki Veriler sayfasının ekran görüntüsü.
エネムリ
Bu sayfadaki veriler, son 30 gündeki ziyaretçi hareketlerine dayanmaktadır. Bu sayfadaki verileri görmek için siteniz son 30 gün içinde en az 50 ziyaretçi almış olmalıdır.

İşle ilgili bilinçli kararlar almak için farklı kategorileri keşfedin

Analizler sayfası size kolaylık sağlamak için farklı kategorilere ayrılmıştır. Önemli verileri daha iyi anlamak için bu sekmeleri keşfedin.  
  • Dikkat Edilmesi Gerekenler: En çok hangi alanlarda ilgilenilmesi gerektiğini bir bakışta görün. Analizler sayfası bilgi toplar ve en çok ilgilenilmesi gereken alanları bilmenizi sağlar. Örneğin, sitenizin Facebook trafiğinde büyük bir düşüş yaşanıyorsa, sosyal medyada reklam vermeyi düşünebilirsiniz.
  • Büyüme fırsatları: Sitenizi zirveye taşımak için yeni fırsatları keşfedin. Analizler, siteniz genelinde dikkat etmeniz ve yararlanmanız gereken fırsatları belirler. Örneğin, birçok site ziyaretçisi online mağazanızdaki belirli bir ürün sayfasını ziyaret ediyor olabilir. Satın almaya teşvik edebilirsiniz.
  • Eğilimler: Eğilimler, dikkatinizi diğer iki kategoride görünmeyen, dikkat etmeniz gereken diğer noktalara çeker. Değişiklikleri istatistikler halinde görün ve sitenizi aynı kategorideki diğer sitelerle karşılaştırın.

İşletmenizi geliştirmek için kişiselleştirilmiş öneriler alın

Bu sayfadaki analizlerin yanı sıra, benzer siteler tarafından kullanılan başarılı stratejilere dayalı olarak, siteniz için özel öneriler alırsınız. Trafiği, satışları ve daha fazlasını artırmayla ilgili önerileri görüntüleyin.
Bu veriye dayalı öneriler, işletmeniz göz önünde bulundurularak hazırlanmıştır. Sunulan önerileri kategoriye göre veya toplu olarak görüntüleyin ve sitenizin maksimum potansiyelini kolaylıkla ortaya çıkarın.

それは何ですか?

|