Studio Editor: Wix Çok Dilli Site Hakkında

2ドル
Birden çok dilde bir site oluşturmak mı istiyorsunuz? Wix Çok Dilli Site kullanarak içeriğinizi otomatik veya manuel olarak çevirebilirsiniz. Basit bir açılır menü ile ziyaretçiler diller arasında geçiş yapabilir ve kend dillerinde bir deneyim yaşayabilirler.
Ek Wix Studio web seminerlerine, eğitimlerine ve kurslarına göz atmak için Wix Studio Akademisi'ne gidin.

Bir siteye yeni diller ekleme

Wix Çok Dilli Site'yi ayarlarken içeriğinizi manuel mi yoksa otomatik olarak mı çevireceğinizi siz seçersiniz, bu şekilde sitenizin tamamı istediğiniz bir dile anında çevrilebilir. Ayrıca, yeni dili ziyaretçilerin kullanımına sunup sunmayacağınıza veya üzerinde çalışırken bu dili gizli tutup tutmayacağınıza karar verebilirsiniz.
Wix Çok Dilli Site kontrol panelindeki dil ekle pop-up penceresinin ekran görüntüsü
エネムリ

Üzerinde çalışılacak bir dil seçmek için Studio editörünün üst çubuğunda geçerli dili gösteren açılır menüye tıklayın veya Çok Dilli Site kontrol paneline erişmek için Dilleri Yönet'e tıklayın.
Studio editörünün üst çubuğundan dil seçiminin ekran görüntüsü.

Site ve uygulama içeriğini çevirme

Editörünüzün üst kısmındaki yeni eklenen diller açılır menüsünü kullanarak çeviri paneline erişin. Sitenizin içeriğini otomatik olarak veya manuel olarak çevirerek kişiselleştirilmiş çok dilli bir deneyim elde edin. Sitenizin panosunda hem sitenizi hem de uygulamalar içeriğinizi tek bir yerden çevirin - Çeviri Yöneticisi Müşteri tabanınız ve işiniz büyüdükçe istediğiniz kadar dil ekleyin ve çevirin. Ayrıca sitenizde hangi dillerin gösterileceğini seçebilir ve artık görünmesini istemediğiniz dilleri silebilirsiniz.
İlk kez çok dilli kullanım deneyimine ilişkin ekran görüntüsü
イプク
Wix Çok Dilli Site, sitenizin bölgesel ayarlarını etkiler, tarih biçimini, sayıları ve diğer ölçümleri otomatik olarak o belirli yerel ayara göre ayarlarız.

それは何ですか?

|