Site Üyeleri: Üye Gizliliği Ayarlarını Yönetme

4 dakikalık okuma
Üye profillerinin gizliliğini, üyelerin birbirleriyle ne kadar etkileşim kurmasını istediğinize bağlı olarak yönetin. Hangi üyelere kendi profillerini herkese açık olarak ayarlama olanağı sağlayacağınıza ve profil sayfasının tüm ziyaretçilere mi yoksa sadece sitenize giriş yapan üyelere mi görünür olacağına karar verin. 
Herkese açık profiller, özellikle (ancak bunlarla sınırlı olmamak üzere) Wix Blog, Wix Forum ve Wix Groups gibi sosyal uygulamaları kullanırken bir topluluk duygusu geliştirmeye yardımcı olur.
このページには、このような情報が掲載されています:
Varsayılan kayıt formunu mu kullanıyorsunuz?
Form ayarlarını üyelerin otomatik olarak herkese açık bir profille kaydolmasını sağlayacak şekilde düzenleyebilir veya kendi gizlilik düzeylerini seçmelerine izin verebilirsiniz.

Üye gizliliği ayarlarını yönetme

Üyelerinizin kendi profillerini herkese açık hale getirme olanağına sahip olup olmayacaklarına ve profillerini kimlerin görebileceğine karar verin. Profil herkese açık olduğunda, üye etkinliklerinin (ör. paylaşılan yorumlar, beğeniler veya dosyalar yanında üyenin adı ve profil resmi görünür. Diğer üyeler profil adına ve resmine tıklayarak üyenin profiline gidebilirler.
Herkese açık profile sahip bir üye tarafından gönderilen bir blog yorumu örneği, üyenin adı ve avatarı görünüyor
Kontrol Paneli
Wixエディター
スタジオエディター
  1. Sitenizin kontrol panelindeki Ayarlar sekmesine gidin.
  2. Site üyesi seçeneğine tıklayın.
  3. Üye Gizliliği'ne tıklayın.
  4. Kimler profilini herkese açık olarak ayarlayabilir başlığı altından seçim yapın:
5.  Değişikliklerinizi uygulamak için Kaydet'e tıklayın.
Site kontrol panelindeki Üye Gizliliği ayarları
E-Ticaret sitesi mi işletiyorsunuz?
Varsayılan olarak tüm üyeleriniz özel profillere sahip olur, ancak yukarıdaki adımları izleyerek bunu değiştirebilirsiniz. 

SSS

Daha fazla bilgi edinmek için aşağıdaki sorulara tıklayın.

それは何ですか?

|