Müşterilerin Kredi Kartlarını Kaydetme ve Ödeme Alma

2ドル
Müşterilerin kart bilgilerini kayıtlı tutmak, gelecekteki ödemeleri almayı kolaylaştırır. Bu, şu anda işletmenizde olmasalar bile müşterileri kendi izinleriyle ücretlendirmenize olanak tanır.
エネムリ
  • Müşterilerden beklenmedik bir şekilde ödeme almamak için bu ödeme yöntemini doğru kullanın.
  • Kartları güvenli bir şekilde nasıl kaydedeceğinizi öğrenmek için bu makaleyi okuyun. 
  • Müşterilerin kayıtlı kartlarından ödeme almak için ödeme sağlayıcınız olarak Wix Payments, Evergreen Payments Northwest, Isracard, Isracard veya Tranzila'yı kullanmanız gerekir. 

Süreç Nasıl İşliyor?

Ödeme Sayfasına bir onay kutusu ekleyebilirsiniz. Müşteriler kredi veya banka kartı ile ödeme yaparken onay kutusunu işaretleyebilir. Bu, kartları güvenli bir şekilde dosyaya kaydetmenize ve daha sonra izinleri ve bilgileriyle müşterilerden ödeme almanıza olanak tanır.
İşletmeye kart bilgilerini kaydetme izni vermek için işaretlenen onay kutusunun bulunduğu ödeme sayfasındaki ödeme bölümünün ekran görüntüsü
違う:
Bu onay kutusu, "Kart ayrıntılarını bir sonraki sefere kaydet" onay kutusuyla aynı değildir. Bu, müşterinin kartını Üye Alanındaki kişisel Cüzdanım bölümüne kaydetmesine olanak tanır. 

Ödeme sayfasına "kartı kaydet" onay kutusunu ekleme

Onay kutusunu eklemek için Ödeme ayarlarındaki Ödemeler bölümüne gidin. Burada, etkinleştirmek için Müşteri kartlarını dosyaya kaydet geçiş düğmesine tıklayabilirsiniz.
Kartı Dosyada Kaydet onay kutusunu etkinleştiren geçiş düğmesinin ekran görüntüsü

Kayıtlı bir kartı şarj etme

Bir kart kaydedildikten sonra, müşterinizin onayına sahip olduğunuz sürece gelecekteki siparişlerin ödemesini tamamlamak için kullanabilirsiniz. Bu özellik Wix Stores, Wix Bookings ve Wix Restaurants Sipariş ile kullanılabilir.
エネムリ
Müşterinize işlem hakkında bilgi verilmeli ve mümkün olduğunca çok ayrıntı iletilmesi gerekir.Bu, Visa ve Mastercard gibi kart planlarının bir gereğidir. Ek olarak, net iletişim güven oluşturur ve müşterinin ödemeyi tanımasına yardımcı olur. Ödemeyi tanımamaları durumunda ters ibraz düzenleyebilirler.

それは何ですか?

|