CMS: Kullanıcı Girişi Ögesi Sorunlarını Giderme

3ドル
CMS (İçerik Yönetim Sistemi), sitenizde dinamik içerik oluşturmanıza ve yönetmenize olanak tanır. Bu özellikle müşteri geri bildirimleri, kayıt formları veya diğer veri türleri gibi kullanıcı bilgilerini toplamak isteyen site sahipleri için kullanışlıdır. 

Örneğin, müşterilerin bilgilerini ve sorularını bırakabilecekleri bir iletişim formunuz olabilir. Ancak bazen kullanıcı giriş ögeleriyle ilgili sorunlarla karşılaşabilirsiniz. Bu kılavuz, yaygın olarak karşılaşılan sorunları gidermenize yardımcı olacaktır.

1. Adım | Sayfa ögelerinizin bağlantılarını kontrol edin

Giriş ögelerinizin veri kümenize doğru şekilde bağlandığından emin olun. Ögeler doğru şekilde bağlanmazsa, veriler koleksiyonunuzda saklanmaz.

2.Adım | Doğrulama hatası mesajlarını kontrol edin

Doğrulama hataları, verilerin doğru şekilde gönderilmesini engelleyebilir. Bu hatalar, giriş, alan için belirlenen kriterleri karşılamadığında oluşur. Herhangi bir doğrulama hatası görürseniz, özellikler panelindeki giriş kriterlerini beklenen veri biçimiyle eşleştiğinden emin olacak şekilde ayarlayın.

3.Adım | Veri kümenizin modunu kontrol edin

Veri kümesi modunuz, kullanıcılar giriş ögelerinizle etkileşim kurduğunda verilerin nasıl işleneceğini belirler. Veri kümesi modunun ihtiyaçlarınıza göre doğru şekilde ayarlandığından emin olun. Veri kümesi modu doğru ayarlanmazsa kullanıcılar giriş bilgilerini gönderemez.

2. Adım | Koleksiyon izinlerinizi kontrol edin

Koleksiyon izinleri, canlı sitenizde koleksiyon içeriğini kimlerin görüntüleyebileceğini, ekleyebileceğini, güncelleyebileceğini veya silebileceğini belirler. Koleksiyon izinlerinizin, ilgili kişilerin içeriğe erişmesine izin verecek şekilde ayarlandığından emin olun. 

5. Adım | Gizli veya üst üste binen ögeleri kontrol edin

'Zlrunlu' olarak ayarlanmış herhangi bir giriş öğesini yanlışlıkla gizlemediğinizden emin olun. Bu, hem Wix Editor'da oluşturulan sitelerin mobil sürümünün editöründe hem de Studio Editor'daki kesme noktalarında olabilir.
Ayrıca, girişleri doldurma ve gönderme konusunda sorunlara neden olabileceği için özel formunuzda üst üste binen herhangi bir öge olmadığından emin olun.
Nasıl yapılacağını öğrenin:

6. Adım | (Sandbox kullanıyorsanız) Sandbox ve canlı koleksiyonlarınızı senkronize etme

İsteğe bağlı sandbox koleksiyonları kullanıyorsanız içeriğinizin senkronize edildiğinden emin olun. Bu koleksiyonlar arasındaki farklar, kullanıcı girişleriyle ilgili sorunlara neden olabilir. Bu ortamları senkronize etmek, tutarsızlıkları önlemeye yardımcı olur ve sorunsuz çalışmayı sağlar. 

Hala yardıma mı ihtiyacınız var?

Sorun devam ediyorsa, bizimle iletişime geçin, size yardımcı olmaktan memnuniyet duyarız. 

それは何ですか?

|