Kanal Yönetiminde (HotelRunner) Bir Kanalın Bağlantısını Kesme

2ドル
Wix sitenizle artık senkronize edilmesini istemiyorsanız, belirli bir kanalın Kanal Yönetimi'nden bağlantısını kesebilirsiniz. Sitenizin senkronizasyonunu tamamen durdurmak istiyorsanız tüm kanalların bağlantısını kestiğinizden emin olun.
エネムリ
Bu makale, orijinal Wix Hotels'e atıfta bulunur. Henüz tüm kullanıcıların kullanımına açık olmayan HotelRunner tarafından geliştirilen yeni Wix Hotels'i kullanıyorsanız, lütfen buradaki bilgileri okuyun. Wix Hotels'in hangi sürümünü kullandığınızı nasıl kontrol edeceğinizi öğrenin
Bir kanalın bağlantısını kesmek için, onu ilgili kanaldaki hesabınızın içinden devre dışı bırakmanız gerekir. Daha fazla bilgi edinmek için bağlantısını kesmek istediğiniz kanala tıklayın.
OTA ve iCal:
Belirli bir kanalın OTA mı yoksa iCal kanalı mı olduğundan emin değilseniz HotelRunner'a buradan bakabilirsiniz. Bu sayfanın en altına inin, tek * olan kanallar iCal kanallarıdır.
Abonelikleri devre dışı bıraktığınızda HotelRunner'la bağlantınız 24 saat içinde kesilir. Bağlantının hemen devre dışı bırakılmasını istiyorsanız, lütfen wix@hotelrunner.com'a e-posta gönderin ve kanal ucunda bağlantınızın dezenfektan olduğundan emin olun.
Tüm kanalların bağlantısını kesiyorsanız, Wix Hotels Kanal uygulama aboneliğinizi, abonelik döneminin sonunda yenilenmemesi için kapatabilirsiniz. Bunu yapmak için buraya tıklayın, Wix Otel Kanalları'nın yanındaki Daha fazla göster simgesine tıklayın ve Uygulamayı İptal Et'e tıklayın.

それは何ですか?

|