Google Workspace: İşletme E-postaları ve Eklentileri İçin Geri Ödeme Politikası

1 dakikalık okuma
Google Workspace aboneliği, iş e-postalarına ve Gemini for Workspace gibi ek eklenti hizmetlerine erişmenizi sağlar. Aboneliklerinizi sitenizin panosundaki İş E-postası ve Eklentiler sayfasından  görüntüleyin.

İş e-postası (Google Workspace)

Wix aracılığıyla satın alınan Google Workspace iş e-postaları iade edilmez. Para iadesi almanız gerektiğini düşünüyorsanız nedenini bize bildirmek için geri ödeme formunu doldurun, talebinizi inceleyelim.
イプク
Artık bir iş e-postasına ihtiyacınız yoksa Google Workspace hesabınızı iptal edebilirsiniz. İş e-postası yenilemenizi iptal etme hakkın daha fazla bilgi edinin. 

Çalışma Alanı İçin İkizler

Gemini for Workspace abonelikleri iade edilmez. Ancak, geri ödemeyi hak ettiğinizi düşünüyorsanız bizimle iletişime geçebilirsiniz ve talebinizi inceleyeceğiz.
İkizler 30 günlük ücretsiz deneme
Gemini for Workspace eklentisi 30 gün boyunca ücretsiz deneme süresiyle birlikte gelir. Aboneliğinizin ilk 30 günü içinde iptal ederseniz, Gemini için ödeme yapmazsınız. 30 günlük deneme süresinden sonra iptal ederseniz otomatik yenilemeyi kapatmış olursunuz. Bu, ilk fatura dönemi için ödeme yapacağınız ve ardından Gemini aboneliğinizin otomatik olarak iptal edileceği ve artık bunun için ödeme yapmayacağınız anlamına gelir.

それは何ですか?

|