Doğrudan Google Üzerinden Oluşturulan Google Ads Kampanyası Onaylanmadı

3ドル
Sorumluluk Reddi Bildirimi:
Bu makale, özellikle Google ile oluşturulan Google Ads hakkındadır. Wix ile Google Reklamları oluşturuyorsanız, daha fazla bilgi edinmek için buraya tıklayın.

Bu hizmeti kullanarak bir üçüncü taraf hizmet sağlayıcısı ile doğrudan iletişim kurmuş olursunuz. Bunun gibi üçüncü taraf hizmetlerini kullanırken hizmet sağlayıcısının Gizlilik İlkeleri ile Kullanım Şartlarını incelemenizi öneririz. Sizinle bu üçüncü taraflar arasında paylaşılan kişisel verilerden kaynaklanan herhangi bir yükümlülük dahil olmak üzere, bu üçüncü taraf hizmetlerini kullanmanızdan doğacak herhangi bir kayıp veya zarardan sorumlu olmadığımızı kabul etmiş olursunuz.
Google Ads kampanyanız onaylanmadı durumunu aldıysa lütfen kampanyanızı oluşturmak için burada belirtilen adımları uyguladığınızdan emin olun. 

Reklamlarınızı yukarıdaki bağlantıda belirtilen adımlara göre oluşturduysanız, lütfen kampanya içeriğini güncelleyerek reklamlarınızı yeniden göndermeyi deneyin.

Reklamınızın Google Ads'e onaylanmasını sağlama

Google'ın bir Reklam Kampanyası'nı onaylamamasının birkaç nedeni vardır. Reklam kampanyanıza Google Ads tarafından onaylanma şansını en iyi şekilde vermek için aşağıdaki adımları izleyin. 

Google'ın hata ayrıntılarını vermesiyle ilgili sorunlar

Google'dan alabileceğiniz en yaygın hata mesajı ayrıntılarını inceleyin:

Google'ın Wix bileşenlerini kötü amaçlı yazılım olarak işaretlemesiyle ilgili sorunlar

Google, Google Ads'in politikalarına uygunluğundan emin olmak için hem otomasyon hem de insan değerlendirmelerini bir arada kullanır. Yani, Wix iç kaynaklarının yanlış pozitif olarak işaretlenmesi olasılığı vardır. 

Bu iç kaynaklar temel bileşenlerdir ve kaldırılamaz, çünkü bunlar web sitenizin normal bir şekilde çalışması için gereklidir. Herhangi bir kötü amaçlı yazılım veya kötü amaçlı içerik içermezler ve Google tarafından yanlış işaretlenirler.

それは何ですか?

|