ドメイン名と広告表示について

3ドル
Wix dışından (ör. başka bir domain host'undan) satın alınan bir domaini iki şekilde bağlayabilirsiniz. DNS (Domain Adı Sistemleri) kayıtlarınızı nerede saklamak istediğinize bağlı olarak size uygun yöntemi seçin:
  • Ad sunucuları (önerilir): DNS kayıtlarınızı Wix barındırır, böylece onları doğrudan Wix hesabınızdan yönetebilirsiniz.
  • Yönlendirme: Domain hostunuz, DNS kayıtlarınızı kendi platformunda saklar ve yönetir.
イプク
Alan adınızı Wix'e aktararak faturalandırmayı, iletişim bilgilerini ve DNS kayıtlarını Wix ile yönetebilirsiniz. Domaininizin DNS kayıtları Wix'e transfer edildikten sonra otomatik olarak Wix tarafından barındırılır. Domaininizi aktarma ile bağlama arasındaki fark hakkında daha fazla bilgi edinin.

Ad sunucuları bağlantı yöntemini kullanma

DNS kayıtlarınızı doğrudan Wix'te barındırmak için Ad sunucularını kullanarak domaininizi Wix'e bağlayın. Bu yöntem, tüm DNS ayarlarınızı Wix hesabınızdan kolayca yönetmenize olanak sağlar. Sorunsuz entegrasyon ve kolay yönetim için bu yaklaşımı öneriyoruz.
Domaininizi ad sunucularıyla Wix'e bağlama hakkında daha fazla bilgi edinmek için aşağıdaki başlıklara tıklayın:
違う:
Wix'ten satın alınan veya Wix'e aktarılan domainler otomatik olarak ad sunucuları aracılığıyla bağlanır. 

Yönlendirmeyle bağlantı yöntemini kullanma

Yönlendirme yönteminde domaininiz Wix sitenize bağlıdır ama domaininizin DNS kayıtları domain host'unda kalır. Bu, DNS kayıtlarınızla ilgili herhangi bir sorun yaşıyorsanız domain host'una başvurmanız gerekir. 
Domaininizi Wix'e bağlama hakkında daha fazla bilgi edinmek için aşağıdaki başlıklara tıklayın:
Aklınızda olsun:
  • Domaninizi yönlendirme aracılığıyla bağladığınızda DNS kayıtlarınız başka bir yerde barındırılır, bu yüzden Wix bu kayıtları yönetmenize yardımcı olamaz. Kayıtlarınızla ilgili yardıma ihtiyacınız olduğunda DNS hostunuzla iletişime geçmeniz gerekir.
  • Yönlendirme yoluyla bağlandığınızda, domain host'unuzdan hem CNAME hem de A kaydınızı güncellediğinizden emin olun. Her iki kaydı da güncellemezseniz, siteniz güvenli görünmez ve ziyaretçileriniz 'Güvenli değil' uyarı mesajı görebilir.

SSS

Farklı bağlantı yöntemleri hakkında sıkça sorulan soruların yanıtları için aşağıya tıklayın. 

それは何ですか?

|