Branded App by Wix: Uygulamanızdaki Güncellemeler Hakkında

1 dakikalık okuma
Uygulamanız App Store ve Google Play'de yayınlandıktan sonra, insanlar uygulamayı indirebilir ve işletmenizle etkileşime geçebilir. İçeriğinin ve kullanıcı deneyiminin güncel kalmasını sağlamak için uygulamanızın düzenli bakımdan geçmesi önemlidir.

Uygulama güncellemeleri neleri içerir?

Otomatik uygulama güncellemeleri, Branded App by Wix paketinize dahil edilir. Wix, sizin adınıza Apple App Store ve Google Play'e düzenli olarak uygulama güncellemeleri gönderir. Bu güncellemeler arasında şunlar yer alır:
  • Yeni özellik güncellemeleri
  • Hata düzeltmeleri
  • Performans güncellemeleri
Ayrıca her güncelleme Apple ve Google nezdinde ikincil bir incelemeden geçer. Markalı uygulama kontrol panelinizin Markalı Uygulamalara Genel Bakış sekmesinden, Apple ve Google'ın incelemesini geçmek için (varsa) yapılan gerekli düzeltmelerin bir listesini görüntüleyebilirsiniz. 
Uygulamanızın yeni sürümü güncellenirken veya incelemedeyken, mevcut sürüm App Store ve Google Play'de kullanılabilir. Yeni sürüm Apple ve/veya Google tarafından reddedilir ve düzeltilmesi gerekiyorsa, güncel sürüm ilgili mağazalarda indirilmeye devam eder ve etkilenmez.

SSS

それは何ですか?

|