Site Üyeleri: Üye Kayıt Formu Hakkında

1 dakikalık okuma
Üye Alanınıza katılmak isteyen ziyaretçiler kayıt formunu kullanarak bilgilerini kaydederler. Varsayılan kayıt formunu gösterebilir veya kendi özelleştirilmiş formunuzu oluşturabilirsiniz.
Üyelerinizin hesaplarındaki bilgi alanlarını özelleştirin:
Üyelerinizin Hesabım ve Profil sayfalarında Hangi bilgilerin görüntüleneceğini seçin.

Varsayılan kayıt formu

Varsayılan kayıt formu sizin için tasarlanmış hazır bir formdur ve sitenizle eşleşir. Ziyaretçilerin kaydolmak için yalnızca e-posta adreslerini ve şifrelerini girmeleri gerekiyorsa bu formu kullanın. 
イプク
Daha fazla bilgi toplamak ve formda ek alanlar olmasını istiyorsanız [özel form'u kullanın.

Özel kayıt formu

Sıfırdan tasarladığınız özel bir kayıt formunu görüntüleyin. Başlık, alanlar, arka plan rengi ve düğme dahil olmak üzere formun her yönünü özelleştirin. Ayrıca gerektiğinde öge ekleyebilir ve çıkarabilirsiniz. 
Form, tamamen özelleştirilebilir bir etkileşim kutusu (pop-up) içinde görünür. Etkileşim kutusunu yeniden boyutlandırabilir, formun arkasına arka plan ekleyebilir ve daha fazlasını yapabilirsiniz. 
違う:
Şimdilik, özel bir kayıt formunda sosyal giriş düğmelerini görüntülemek mümkün değildir. Üyelerin Facebook / Google kullanarak kaydolmasını ve giriş yapmasını istiyorsanız, varsayılan kayıt formunu kullandığınızdan emin olun.

それは何ですか?

|