Een Wix Premium of Studio-pakket opzeggen

所要時間4分
Je kunt je Premiumpakket of Studio-pakket op elk moment opzeggen. Beide pakketten worden geleverd met een geld-terug-periode van 14 dagen. Als je na 14 dagen opzegt, blijft het pakket actief tot het einde van de factureringscyclus (jaarlijks of maandelijks). Het pakket blijft actief tot de vervaldatum.
Na het opzeggen kun je nog voor de vervaldatum van gedachten veranderen en de automatische verlenging weer in schakelen. Bekijk informatie over betaaldatums op je Betaalgeschiedenis-pagina. Je kunt de vervaldatum bekijken vanuit je Premiumpakketten-pagina.
Klik om je pakket nu te annuleren.

最も重要な記事

Klik op een vraag hieronder voor meer informatie.

Voordat je annuleert, kun je het volgende proberen:

Weet je zeker dat je wilt annuleren? Mogelijk ben je geïnteresseerd in andere opties om je website te optimaliseren, in plaats van je pakket op te zeggen.

Overschakelen naar een maandelijkse factureringscyclus

Schakel over van een jaarlijkse naar een maandelijkse factureringscyclus om betalingen beter beheersbaar te maken. Hoewel onze pakketten voor de langere termijn grote besparingen bieden, hoef je je met een maandelijks pakket niet te binden aan een abonnement voor de lange termijn. Lees meer over het wijzigen van de abonnementsperiode van je pakket.

Hulp krijgen bij het bouwen van je Wix-website

Krijg hulp om het gemakkelijker voor je te maken om je website-inhoud te maken en te onderhouden. Huur een Wix Specialist in via de Wix Marketplace om elke vorm van website voor je te bouwen met behulp van Wix. Er zijn honderden getalenteerde designers beschikbaar. Ga je gang en vind de juiste professional voor je website.

De vindbaarheid van je website op Google verbeteren

Verschijnt je website niet op Google? Gebruik de Wix SEO Checklist om sneller gevonden te worden op Google. We helpen je bij het kiezen van je zoekwoorden, het maken van een persoonlijk plan en het ranken van je website. Wix biedt ook een verscheidenheid aan marketingtools om meer verkeer naar je website te trekken, zoals Wix E-mailmarketing en Marketingintegraties

Een pakket of website overzetten naar een ander account

Wil je je pakket gebruiken voor een andere website? Je kunt je pakket aan een andere website toewijzen in je Wix-account, of de eigendom van je website overzetten (inclusief je websitepakket en andere diensten) naar een ander Wix-account.

Overschakelen naar een ander pakket

Wix heeft een reeks pakketten die passen bij elke behoefte en elk budget. Wix biedt flexibiliteit doordat je je pakket op elk moment kunt wijzigen. Je kunt overschakelen van het ene jaarpakket naar het andere, inclusief naar een pakket met minder functies. Lees meer over het kiezen van een Premiumpakket of Studio-pakket

Een pakket opzeggen

Wil je nog steeds opzeggen? Dat vinden we jammer. Lees de volgende belangrijke informatie door voordat je verder gaat:
  • Gratis website-status: Als je je websitepakket opzegt, blijft het actief tot het einde van de abonnementsperiode. Daarna verandert je websiteadres weer in de gratis Wix-URL (accountnaam.wixsite.com/websiteadres) en Wix-advertenties op je website. 
  • Verlengingsdatum: Om ervoor te zorgen dat je website nooit downtime ervaart, kan je pakket tot 14 dagen vóór de oorspronkelijke aankoopdatum worden verlengd. Als je je pakket opzegt, wordt deze automatische verlenging uitgeschakeld.
  • Terugbetaalperiode: Websitepakketten worden geleverd met een 14-dagen-geld-terug-garantie. Als je tijdens de eerste 14 dagen annuleert, eindigt je pakket onmiddellijk en krijg je het volledige bedrag terug (binnen de komende 20 werkdagen).
    Let op: Als je je pakket actief wilt houden tot het einde van de abonnementsperiode (oftewel automatische verlenging uitschakelt), dan moet je wachten tot de eerste 14 dagen voorbij zijn voordat je annuleert.
  • Andere abonnementen: Het opzeggen van je websitepakket annuleert geen abonnementen voor je domein, zakelijke e-mail of apps die je in je Wix-account hebt. Die moet je apart opzeggen.
  • Een website verwijderen: Het annuleren van een websitepakket verwijdert de website waaraan deze is toegewezen niet. Als je je website wilt verwijderen, annuleer dan eerst je pakket (of maak de toewijzing ongedaan) en verwijder vervolgens je website.

Om je websitepakket te annuleren:

  1. Ga naar Premiumpakketten in je Wix-account.
  2. Klik naast het betreffende pakket op het その他の活動-ピクトグラム.
  3. Klik op Pakket annuleren.
  4. Klik in de pop-up op Nu annuleren om dit te bevestigen.
Dit annuleert je pakket niet onmiddellijk. Je pakket blijft actief tot het einde van de huidige abonnementsperiode. Op dat moment wordt het pakket niet verlengd. 

この記事はいかがですか?

|