Wix Proposals: Voorstellen beheren in de Wix Owner-app

滞在時間5分
Beheer je bestaande voorstellen waar je ook bent met de Wix Owner-app. Bekijk en bekijk je voorstellen vanaf elke locatie met je mobiele apparaat, zodat je bovenop je bedrijf blijft, zelfs als je niet achter je bureau zit. 
Je kunt de details van voorstellen bekijken, reacties van klanten volgen en facturen automatisch of handmatig verzenden op basis van overeengekomen voorwaarden, allemaal vanuit het gemak van je smartphone.
Een voorbeeld van een voorstel in de Wix Owner-app.
この記事で詳しく説明しています:

Bestaande voorstellen bekijken en beheren

Met de Wix Owner-app is het beheren van je voorstellen eenvoudig. Je kunt een voorbeeld van een voorstel bekijken en de contactgegevens van de klant controleren als je een follow-up nodig hebt. Je kunt ook een link naar het voorstel kopiëren, het opnieuw verzenden en de status ervan wijzigen. 

Om je bestaande voorstellen te bekijken en te beheren:

  1. Ga naar de Wix Owner-app op je mobiele apparaat.
  2. Tik onderaan op Beheren.
  3. Tik onder Word betaald op Voorstellen
  4. Selecteer een bestaand voorstel.
  5. Tik rechtsboven op het その他の活動-pictogram en kies wat je wilt doen:
    • Voorbeeld: Tik om een voorbeeld te bekijken van de details van een voorstel dat je al hebt gemaakt. Dit werkt prima voor een vervolggesprek met de klant.
    • Opslaan als template: Tik om het voorstel toe te voegen aan je opgeslagen templates, wat kan helpen het proces voor toekomstige deals met klanten in de toekomst te versnellen. 
    • Link kopiëren: Tik om de link naar het klembord van je mobiele apparaat te kopiëren. Dit is handig als je het voorstel via een andere methode naar een collega, een andere belanghebbende of naar de klant stuurt (bijvoorbeeld: berichtenapps, e-mails). 
    • Verzenden/Opnieuw verzenden: Tik om een conceptvoorstel te verzenden of om een bestaand voorstel opnieuw te verzenden op verzoek van je klant. 
    • Status wijzigen: Tik om de status van het voorstel bij te werken naar: Geaccepteerd, Geweigerd, of om het voorstel terug te zetten naar de Concept-status, als de klant feedback heeft gegeven. Tik wanneer je klaar bent op Klaar
    • PDF downloaden: Tik om een PDF-versie van je voorstel naar je mobiele apparaat te downloaden. 
    • Verwijderen: Tik om het bestaande voorstel te verwijderen. Tik nogmaals op Verwijderen om te bevestigen.
      Let op: Je kunt deze actie niet ongedaan maken. 

Opgeslagen templates voor voorstellen bekijken en beheren

Met de Wix Owner-app kun je elk voorstel dat je maakt opslaan als een template. Hierdoor blijven alle belangrijke details en ontwerpfuncties behouden, maar wordt de naam van de klant verwijderd. Templates helpen je om een consistente voorstelstijl te behouden en maken het sneller om nieuwe klanten aan te trekken.

Om je opgeslagen voorsteltemplates te bekijken en te beheren:

  1. Ga naar de Wix Owner-app op je mobiele apparaat.
  2. Tik onderaan op Beheren.
  3. Tik onder Word betaald op Voorstellen.
  4. Tik op Opgeslagen templates
  5. Selecteer de relevante opgeslagen template. 
  6. あなたがしたいことをする:

この記事はいかがですか?

|