Wix Groups: Over je groepspagina's

滞在時間3分
Wanneer je Wix Groups aan je website toevoegt, vind je 3 nieuwe aanpasbare pagina's in de Editor:
  • Groepspagina: Elke groep heeft zijn eigen speciale pagina. 
  • Groepen: Toont alle beschikbare groepen waar bezoekers door kunnen bladeren en waar ze lid van kunnen worden.
  • Ledengedeelte: Websiteleden kunnen hun profiel aanpassen, contact leggen met anderen en meldingen beheren.
In dit artikel lees je over elk van deze gebieden en hoe je ze je eigen kunt maken. 

De groepspagina

Elke groep die je maakt, heeft zijn eigen speciale pagina met een discussietabblad voor posts en media, evenals een ledentabblad. Je kunt ervoor kiezen om namen van leden op profielfoto's weer te geven om de banden tussen groepsleden te verbeteren.
Personaliseer deze pagina met ontwerpaanpassingen en integreer functies zoals emoji-reacties en ledenbadges, om erkenning en deelname van de community te bevorderen.
Een screenshot van de groepspagina met een individuele groep.
ヒント
Elke groepspagina heeft verschillende tabbladen, zoals 'Over' en 'Media'. Je kunt aangepaste tabbladen maken, bestaande tabbladen hernoemen en specifieke evenementen aan de groep koppelen.

Groepen (Groepslijst)

De Groepen-pagina toont alle groepen op je website en beschikt over een feed waar leden van elke groep updates kunnen plaatsen, inhoud kunnen delen en kunnen communiceren binnen de context van hun specifieke groep.
Je kunt deze pagina aanpassen (bijvoorbeeld: 'Nieuwsfeed', 'Laatste updates') om het thema van je website af te stemmen op kleuren en lettertypen. Organiseer groepen op activiteit of ledenaantal en voeg functies toe zoals een deelknop om ledeninteracties te stimuleren.
Een screenshot van de Groepen-pagina met een groepsfeed.
Maap groepsposts:
  • Je kunt exclusieve posts met je inhoud maken die alleen toegankelijk zijn voor betalende leden.
  • Categoriseer posts met onderwerpen, verdien geld met exclusieve inhoud met een abonnement, en verwijder irrelevante posts op elk moment.

Het ledengedeelte

Wanneer je Wix Groups aan je website toevoegt, is ook een ledengedeelte inbegrepen. Hierdoor kunnen groepsleden hun eigen accounts hebben, waar ze persoonlijke informatie kunnen beheren en via hun profielen met anderen in contact kunnen komen.
Het ledengedeelte geeft mensen ook toegang tot exclusieve pagina's en voordelen, zoals Wix Events, Wix Bookings en andere Wix-apps.
Een screenshot van leden in een ledengedeelte.

最も重要な記事

Klik op een vraag hieronder voor meer informatie. 

この記事はいかがですか?

|