Wix Forum: Over Wix Forum

滞在時間3分
Met Wix Forum kun je een online community op je website creëren, waar gasten en leden discussies kunnen starten, posts kunnen delen en met elkaar kunnen communiceren. Door een forum toe te voegen, vergroot je de betrokkenheid van bezoekers en zorg je ervoor dat ze terugkomen voor meer dynamische interacties. 

Een kookschool zou Wix Forum bijvoorbeeld kunnen gebruiken om een ruimte te creëren waar studenten recepten kunnen delen, kooktechnieken kunnen bespreken en foto's van hun culinaire creaties kunnen plaatsen. Zo ontstaat een levendige community van foodies en wordt de leerervaring verbeterd.
Een screenshot van Wix Forum op een website.

Creëer je eigen community

Met Wix Forum kun je een online community op je website creëren, waardoor het voor bezoekers eenvoudig wordt om discussies te starten, vragen te stellen en hun gedachten te delen. Het instellen is eenvoudig: voeg Wix Forum toe aan je website en pas deze aan jouw stijl aan. Je bezoekers kunnen lid worden, met elkaar in contact komen en deel gaan uitmaken van de community van je website, allemaal zonder dat je een extern platform nodig hebt.
Klaar om aan de slag te gaan?
Lees hoe je Wix Forum toevoegt aan je website.

Pas het ontwerp aan je merk aan

Pas het uiterlijk van je forum aan het ontwerp van je website aan. Kies uit verschillende indelingen en ontwerpopties om de ervaring van je gasten te verbeteren en de merkconsistentie te behouden. Je hebt controle over kleuren, lettertypen en hoe posts worden weergegeven, zodat het forum aanvoelt als een integraal onderdeel van je website.

Modereer met gemak

Handhaaf de kwaliteit van je forum met moderatietools waarmee je posts en ledeninteracties kunt beheren. Je kunt posts goedkeuren of verwijderen, topdiscussies vastzetten en richtlijnen instellen die het forum constructief en positief houden. Bovendien kun je moderators van je community toewijzen om de activiteit te helpen beheren.

Verhoog de betrokkenheid met ledenprofielen

Leden kunnen hun eigen profielen maken, elkaar volgen en gevolgd worden. Deze functie stimuleert interactie en nieuwe bezoeken, omdat leden meldingen kunnen ontvangen over antwoorden en nieuwe posts in discussielijnen waarin ze geïnteresseerd zijn. Profielen maken de community ook aantrekkelijker en persoonlijker.
Lees meer over ledenprofielen.

モバイルに最適化されています。

Je forum is automatisch mobielvriendelijk, zodat gebruikers vanaf elk apparaat naadloos kunnen deelnemen aan discussies, vragen kunnen stellen en naadloos met andere leden kunnen communiceren. Ze kunnen de leden-app van je website gebruiken om onderweg te communiceren, wat ervoor zorgt dat je community actief en inclusief blijft, ongeacht waar leden je website bezoeken.

Verbetert de SEO van je website

Wix Forum is ontworpen met SEO in gedachten, waardoor je website meer zichtbaarheid en verkeer krijgt. Forums moedigen het creëren van nieuwe inhoud aan, wat de SEO-ranking van je website kan verbeteren. Bovendien kan door bezoekers gegenereerde inhoud zich richten op zoekwoorden die mogelijk worden gemist in de inhoud van je website.

最も重要な記事

Klik op een vraag hieronder om meer te lezen over Wix Forum.

この記事はいかがですか?

|