Wix Forum: Inloggen op Wix Forum

Leestijd 2 minuten
Iedereen die je website bezoekt, kan forumposts lezen en delen, maar om te posten, te volgen, te liken en erop te reageren, moeten bezoekers zich aanmelden, lid worden en lid worden van de community

Inloggen via het ledengedeelte

Wanneer je Wix Forum aan je website toevoegt, wordt deze geleverd met een Wix Ledengedeelte. Deze bevat een inlogknop en een toegevoegde websitepagina waar forumleden elk meerdere profielen en activiteiten kunnen bekijken en volgen. Als je het ledengedeelte zonder de ledenpagina wilt, kun je het verbergen. Klik hier om te lezen hoe je pagina's verbergt. 
Bezoekers die inloggen, krijgen toegang tot alle ledenpagina's, inclusief speciale pagina's voor Wix Blog, Wix Stores en Wix Bookings. Lees meer  
Als je geen Wix Ledengedeelte kreeg toen je je forum toevoegde, of als je het hebt verwijderd, kun je het aan je website toevoegen.

Inloggen via het forum

Naast de inlogbalk van het ledengedeelte, kun je een inlogbalk voor het forum toevoegen die bovenaan je forum verschijnt. 
Net als de inlogbalk voor het ledengedeelte, geeft het bezoekers toegang tot alle pagina's die alleen voor leden zijn, maar niet tot speciale pagina's voor Wix Blog, Wix Stores en Wix Bookings, maar het voegt geen aparte ledenpagina toe aan je website.
De inlogknop heeft 2 weergaven:
  • De weergave die bezoekers zien voordat ze zich aanmelden of inloggen.

        
  • De weergave die ze zien nadat ze inloggen. 

     

Om een inlogbalk voor je forum toe te voegen:

  1. Klik in je Editor op de Wix Forum-app.
  2. Klik op Instellingen.
  3. Klik op het Weergave-tabblad.
  4. Schakel Inloggen vanuit het forummenu in.
opとする:
  • Om het forum als beheerder te gebruiken, log je in op het forum met het e-mailadres dat aan je Wix-account is gekoppeld. Klik hier om je inloggegevens bij te werken.
  • Klik hier om te lezen hoe je gasten laat inloggen met Google of Facebook.

この記事はいかがですか?

|