Wix Bookings: Over boekingsintegraties

滞在時間3分
Beheer je boekingen, communiceer met klanten en laat je bedrijf groeien door verschillende integraties met Wix Bookings te combineren. 
Voeg een 'Boek'-knop toe aan je Facebook- en Instagram-bedrijfspagina's om het aantal boekingen op je Wix-website te stimuleren. Sta potentiële nieuwe klanten toe om je diensten rechtstreeks bij Google te boeken, met behulp van Reserveren met Google. Je kunt klanten ook toestaan diensten te boeken via ClassPass en Hopp - Link in Bio
Een screenshot met de beschikbare boekingsintegraties voor je website.

Sta klanten toe om rechtstreeks vanaf je socialmediapagina's te boeken

Wanneer je je diensten promoot op social media, helpt het toevoegen van een 'Boek'-knop klanten om sneller te boeken. Dit is handig voor het lanceren van nieuwe diensten of wanneer je een marketingcampagne voert.
Kies uit de onderstaande opties welk social platform je wilt koppelen:
邦題
  • Neem contact op met Facebook voor ondersteuning als je technische problemen ondervindt. Je kunt ook naar het Meta Business Help Center gaan voor meer informatie.
  • Je kunt een 'Boek'-knop toevoegen aan Facebook of Instagram, maar niet aan beide.  
Een screenshot met een Nu boeken-knop op een Facebook-bedrijfspagina.

Maak het klanten gemakkelijker om je te vinden op Google

Reserveren met Google is een goede manier om nieuwe klanten te helpen je bedrijf te vinden terwijl ze zoeken naar diensten die je in jouw regio aanbiedt. Zodra je bent ingesteld op het Reserveren met Google-systeem, kunnen nieuwe klanten rechtstreeks vanuit hun browser boeken.
Een screenshot met een voorbeeld van Reserveren met Google.

Maak het voor potentiële nieuwe klanten gemakkelijker om je diensten te vinden en te boeken met behulp van de externe ClassPass- en Hopp - Link in Bio-integraties. 
Een screenshot met de ClassPAss- en Hopp-integraties voor Wix Bookings.

Verbeter je klantcommunicatie

Kies uit een groot aantal communicatie-apps om de berichten naar je klanten te verbeteren met sms-marketing, waarschuwingen en herinneringen, WhatsApp-meldingen en e-mailmarketingintegraties. 
Een screenshot met verschillende communicatie-integraties die beschikbaar zijn voor Wix Bookings.

Stroomlijn je bedrijfsbeheer

Kies uit een reeks integraties voor bedrijfsbeheer om het tijdbeheer van je klanten en medewerkers te verbeteren en je gegevens aan Google Sheets te koppelen. 
Een screenshot met verschillende bedrijfsbeheerintegraties die beschikbaar zijn voor Wix Bookings.

Vereenvoudig je facturerings- en boekhoudbeheer met apps van derden

Koppel je Wix Bookings-website aan verschillende integraties van derden om je salarisadministratie, boekhouding en facturering te vereenvoudigen. 
Een screenshot met verschillende boekhoudintegraties die beschikbaar zijn voor Wix Bookings-websites.

Boost je marketinginspanningen met automatiseringen en integraties

Kies uit verschillende toonaangevende marketingintegraties om je marketinginspanningen te automatiseren en te verbeteren. Hierdoor kun je meer tijd besteden aan je klantrelaties. 
Een screenshot met verschillende marketing- en automatiseringsintegraties die beschikbaar zijn voor Wix Bookings-websites.

この記事はいかがですか?

|