Uitgaande meldingen beheren

所要時間4分
Op de Uitgaande meldingen-pagina kun je alle manieren bijhouden waarop je meldingen naar je klanten stuurt. Schakel meldingen in of uit, bewerk je geautomatiseerde meldingen en bekijk statistieken om de effectiviteit van je communicatie te beoordelen.
Een screenshot van uitgaande meldingen op het dashboard.
この記事で詳しく説明しています:

Meldingen bekijken

Bekijk al je actieve en inactieve meldingen, in alle apps, op de Uitgaande meldingen-pagina. De meldingen worden gedeeld door de Wix-apps die je hebt geïnstalleerd, voor een nauwkeurigere controle. 
Daarnaast kun je zien welke meldingen je hebt gemaakt (met behulp van een automatisering) en welke voor je zijn geïnstalleerd.
ヒント
Je kunt ook een samenvatting zien van elke melding, inclusief het totale aantal keer dat de melding is getriggerd en de laatste triggerdatum. Dit kan je helpen controleren of de automatisering werkt en hoe effectief deze is. Als de automatisering bijvoorbeeld 0 keer is getriggerd, werkt deze mogelijk niet correct.

Om je uitgaande meldingen te bekijken:

  1. Ga naar Instellingen op het dashboard van je website.
  2. Klik op Uitgaande meldingen.
Een screenshot met uitgaande meldingen in de Instellingen op het dashboard.

Uitgaande meldingen beheren

Beheer en bewerk meldingen die vanaf je website naar je klanten worden verzonden (bijvoorbeeld: e-mails en mobiele pushmeldingen). Je kunt een melding activeren of deactiveren, het activiteitenoverzicht bekijken en toegang krijgen tot de automatisering om de nodige wijzigingen aan te brengen.
opとする:
Uitgaande meldingen worden beheerd via Wix Automations. Je kunt al je automatiseringen bekijken en beheren vanaf de Automatiseringen-pagina op het dashboard van je website. 

Om uitgaande meldingen te beheren:

  1. Ga naar Instellingen op het dashboard van je website.
  2. Klik op Uitgaande meldingen.
  3. Wijs de betreffende melding aan en klik op Samenvatting.
  4. あなたが本当にやりたいことをやってください:
Klik op de Terug-pijl om terug te keren naar de Actieve meldingen-pagina. 

最も重要な記事

Klik op een vraag hieronder voor meer informatie over meldingen.

この記事はいかがですか?

|