Over de AI-tools van Wix

滞在時間6分
Bij Wix brengen we een revolutie teweeg in de wereld van het maken en beheren van websites door gebruik te maken van de buitengewone kracht van kunstmatige intelligentie, ofwel AI (Artificial Intelligence). Met een reeks innovatieve AI-tools vereenvoudigen we niet alleen het proces van het bouwen van een website, we kunnen je ook helpen het om te zetten in een spannende en creatieve reis waar je veel plezier aan zult beleven. 

De AI-tools van Wix zijn gebouwd om het maken van je website gemakkelijker en intuïtiever te maken. Of je nu het dashboard van je website instelt of inhoud maakt, deze tools zijn er om je te helpen. Ze maken het eenvoudiger om je online aanwezigheid op te bouwen en te beheren. En het beste deel? we zijn voortdurend aan het innoveren en voegen elke dag meer AI-mogelijkheden toe. Laten we eens kijken naar enkele van de spannende AI-functies die we aanbieden.
Dit artikel geeft slechts een glimp van enkele van de AI-tools die beschikbaar zijn bij Wix. Naarmate je verder komt met je websitecreatie, zul je veel meer geavanceerde AI-mogelijkheden ontdekken die zijn ontworpen om je ervaring en succes te verbeteren.
opとする:
Sommige van de AI-tools zijn nog niet voor iedereen beschikbaar.
Ben je al enthousiast om aan de slag te gaan?
Ga rechtstreeks naar onze AI-tool om je dashboard en website te bouwen. Als Wix nieuw voor je is, moet je je aanmelden om je gratis account aan te maken.

Krijg een professioneel ontworpen website

Het maken van een website was nog nooit zo eenvoudig, dankzij de AI-websitebouwer van Wix. Deze tool gebruikt een chatinterface om de behoeften van je website te begrijpen. Het stelt je een reeks vragen over je voorkeuren, zoals ontwerpstijl en vereiste functies, en maakt vervolgens automatisch een gepersonaliseerde website voor je.

Je kunt de assistent vragen om delen van de website te wijzigen of te regenereren en een geheel nieuwe website te maken. Maak je geen zorgen, wat je ook kiest, je kunt het volledig aanpassen in de Wix Editor.
Een screenshot van de Wix AI-websitegenerator.
Maak vandaag nog je website:
Breng me naar de Wix AI Website Builder

Genereer tekstinhoud voor je website

Het kan een uitdaging zijn om boeiende en SEO-vriendelijke tekst voor je website te bedenken. De AI-tekstgenerator van Wix kan je hierbij helpen. Het gebruikt AI-algoritmen om de context van je website te begrijpen en geschikte tekst te genereren. Deze tool kan je helpen bij het maken van boeiende websitetekst, productbeschrijvingen en meer, waardoor de zichtbaarheid van je website in zoekmachines en de betrokkenheid van gebruikers wordt verbeterd.

Klik op een tekst in de Editor op AI-tekst maken om suggesties voor je website-inhoud te krijgen. 
Een screenshot van de Wix AI-tekstgenerator voor de inhoud van je website.
Lees meer over het creëren van tekst met AI in de Editor. 

Bouw je website-onderdelen

Wanneer je in de Editor aan je website werkt, kun je AI gebruiken om onderdelen voor je website te maken. Stel dat je een 'Over ons'-gedeelte wilt. Het enige wat je hoeft te doen is je visie voor dit onderdeel in de Editor te beschrijven. De AI-tool neemt het van daaruit over en genereert een aangepast onderdeel dat naadloos past bij het ontwerp van je website, compleet met relevante inhoud en afbeeldingen. 

Je behoudt de volledige controle, omdat je de onderdelen en de elementen erin binnen de Editor kunt verfijnen totdat het resultaat perfect aansluit bij je verwachtingen.
Een screenshot van de AI-onderdeelgenerator-tool in de Wix Editor.

Maak je eigen afbeeldingen

Met de AI-tool voor het maken van afbeeldingen kun je unieke en aantrekkelijke visuals genereren zonder enige ontwerpervaring. Vertel het precies wat je op de afbeelding wilt en selecteer de gewenste stijl, en het maakt afbeeldingen die je gratis op je website kunt gebruiken! 

Maak je geen zorgen als het eerste resultaat niet helemaal goed is. Je kunt zo vaak als je wilt op Opnieuw maken klikken totdat je een afbeelding hebt gevonden die perfect bij je visie past. Nadat je je afbeelding hebt gekozen, kun je deze verder verfijnen in de Photo Studio. Daar kun je bijsnijden, het formaat wijzigen, filters toepassen en andere verbeteringen aanbrengen om ervoor te zorgen dat je afbeelding precies goed is.
Een screenshot van het maken van een afbeelding met de AI Image Creator in de Wix Photo Studio.
Ga creatief aan de slag:

Gebruik AI om je eigen unieke logo voor je merk te maken. Deze tool gebruikt AI om je merk- en stijlvoorkeuren te begrijpen. Het stelt een paar vragen over je bedrijf en genereert vervolgens een verscheidenheid aan aangepaste logo-ontwerpen. 
Een screenshot van de Wix AI Logo Maker-tool om je te helpen een professioneel logo voor je merk te maken.
Je kunt je favoriete ontwerp kiezen en het verder aanpassen door kleuren, lettertypen en indeling aan te passen. Deze tool bespaart je tijd en zorgt ervoor dat je logo perfect aansluit bij het imago van je merk.
Ontvang je professionele logo:

Schrijf gedetailleerde productbeschrijvingen

Wanneer je je webshop instelt op het dashboard van je website, kun je AI gebruiken om boeiende productbeschrijvingen te maken die de unieke kenmerken en voordelen van je producten benadrukken. 

De AI-tool biedt je verschillende varianten van productbeschrijvingen. Deze beschrijvingen zijn SEO-vriendelijk en bevatten relevante zoekwoorden, waardoor je productpagina's worden geoptimaliseerd voor zichtbaarheid in zoekmachines.
Een screenshot van de Wix AI-tekstgenerator voor productbeschrijvingen in Wix Stores.
Begin met het instellen van je producten:
Ga naar Producten op het dashboard van je website om aan de slag te gaan.

Verstuur opvallende e-mails

Vanuit het e-mailmarketinggedeelte op je dashboard kun je AI gebruiken om boeiende e-mails te genereren om naar je contacten te sturen. Specificeer gewoon het hoofddoel van je e-mail, zoals het promoten van een uitverkoop of het verwelkomen van een nieuwe abonnee. Geef vervolgens je bedrijfsnaam, bedrijfstype, gewenste tone of voice en eventuele kritieke informatie die je in de e-mail wilt opnemen op. 

De AI-e-mailgenerator maakt vervolgens een volledige e-mail, klaar om te worden verzonden, vergezeld van relevante afbeeldingen uit de uitgebreide mediabibliotheek van Wix.
Een screenshot van de Wix AI e-mailmarketinggenerator.
Begin met het maken van je e-mailmarketingcampagnes:
Ga naar E-mailmarketing op het dashboard van je website en selecteer AI-e-mail genereren. Je moet een e-mailmarketingpakket aanschaffen om deze functie te gebruiken.

Maak verzamelingen voor je CMS

Het beheren van inhoud op je website wordt gemakkelijker gemaakt met de AI-tool van Wix voor het maken van verzamelingen in het CMS. Voer simpelweg een naam en een korte beschrijving in van de verzameling die je wilt maken en laat de AI de rest afhandelen. Nadat de verzameling is gemaakt, kun je de velden en inhoud van de verzameling overzien, net als bij elke andere verzameling.
Een screenshot van de Wix AI-verzamelingsgenerator in het CMS.
Begin met het maken van je verzameling in het CMS:
Ga naar het CMS op het dashboard van je website, klik je op Verzameling maken en kies je Maken met AI, of lees meer over het gebruik van AI in het CMS.

この記事はいかがですか?

|