MX-records toevoegen of bijwerken in je Wix-account

所要時間4分
Mail Exchange-records (MX) zijn een type DNS-record. Ze specificeren de e-mailserver waarnaar je e-mail moet worden doorgestuurd. De MX-records van je e-mailprovider moeten zijn toegevoegd aan de DNS-records van je domein, om je e-mail te laten werken. 
その前に:
Als je domein is gekoppeld aan je Wix-account, zorg er dan voor dat het gekoppeld is via naamservers, niet via doorverwijzing (pointing). Als het via doorverwijzing (pointing) is gekoppeld, moet je contact opnemen met je domeinhost (niet Wix) om de DNS-records van je e-mailprovider te configureren.

Om MX-records toe te voegen of bij te werken:

  1. Ga naar Domeinen in je Wix-account.
  2. Klik naast het betreffende domein op het Domeinacties-ピクトグラム.
  3. Selecteer MX Records bewerken.
Afbeelding met de landingspagina van Domeinen, met het Meer weergeven-pictogram aangeklikt en de muisaanwijzer over de optie MX-records bewerken.
  1. Klik op het dropdown menu en controleer of je e-mailprovider wordt vermeld:
    • Als je e-mailprovider wordt vermeld: Selecteer deze uit de lijst en klik op Koppelen. Je heb zojuist de MX-records van je provider toegevoegd. Je hoeft deze in de volgende stappen niet verder toe te voegen. 
    • Als je e-mailprovider niet in de lijst staat: Klik op Anders (provider staat niet in de lijst) en ga verder met de volgende stap. 
  1. Haal de MX-records van je e-mailprovider op (en eventuele andere noodzakelijke DNS-records).
5.  Voeg de MX-records toe:
6.  Voeg DNS-records toe (als je e-mailprovider je daarom vraagt:
Nog steeds hulp nodig?
Neem contact op met de Wix Klantenservice en vraag een telefoongesprek aan als je problemen ondervindt bij het toevoegen van je gegevens.

最も重要な記事

Klik op een vraag hieronder voor meer informatie over het toevoegen of bijwerken van MX-records in je Wix-account.

この記事はいかがですか?

|