Google Workspace: Terugbetaalbeleid voor zakelijke e-mails en add-ons

Leestijd 1 minuten
Een Google Workspace-abonnement geeft je toegang tot zakelijke e-mails en extra add-on diensten zoals Gemini for Workspace. Bekijk je abonnementen vanaf de pagina voor zakelijke e-mail en add-ons op het dashboard van je website.

Zakelijke e-mail (Google Workspace)

Je kunt geen geld terugkrijgen voor zakelijke e-mailadressen van Google Workspace die via Wix gekocht zijn. Als je vindt dat je een terugbetaling verdient, vul dan het terugbetalingsformulier in om je uitleg toe te voegen en wij zullen je verzoek bekijken.
ヒント
Je kunt je Google Workspace-account annuleren als je geen zakelijk e-mailadres meer nodig hebt. Lees meer over het annuleren van je zakelijke e-mailverlenging

Gemini voor Workspace

Gemini for Workspace-abonnementen kunnen niet worden terugbetaald. Als je echter vindt dat je een terugbetaling verdient, kun je contact met ons opnemen en we zullen je verzoek dan bekijken.
Gemini 30 dagen gratis op proef
De Gemini for Workspace-add-on wordt geleverd met een gratis proefperiode van 30 dagen. Als je binnen de eerste 30 dagen van je abonnement opzegt, betaal je niet voor Gemini. Als je annuleert na de proefperiode van 30 dagen, schakel je automatische verlenging uit. Dit betekent dat je betaalt voor de eerste factureringscyclus, waarna je Gemini-abonnement automatisch wordt opgezegd en je er niet meer voor betaalt.

この記事はいかがですか?

|