ドアの開閉(ポインティング)対ドームの開閉方法としてのナムサーバー

所要時間4分
Er zijn twee manieren waarop je een domein kunt koppelen dat buiten Wix is gekocht (bijvoorbeeld van een andere domeinhost). Afhankelijk van waar je je DNS-records (Domain Name Systems) wilt opslaan, kies je de methode die bij jou past:
  • Naamservers (aanbevolen): Wix host je DNS-records, zodat je ze rechtstreeks vanuit je Wix-account kunt beheren.
  • Doorverwijzing (pointing): Je domeinhost slaat je DNS-records op en beheert deze op hun platform.
ヒント
Je kunt je domein overzetten naar Wix om de facturering, contactgegevens en DNS-records met Wix te beheren. Na de overdracht naar Wix worden de DNS-records van je domein automatisch gehost door Wix. Lees meer over het verschil tussen het overzetten en koppelen van je domein

Naamservers als koppelingsmethode gebruiken

Koppel je domein aan Wix via naamservers om je DNS-records rechtstreeks bij Wix te hosten. Met deze methode kun je al je DNS-instellingen gemakkelijk beheren binnen je Wix-account. We raden deze aanpak aan voor een naadloze integratie en eenvoudig beheer.
Klik hieronder om meer te lezen over het koppelen van je domein aan Wix via naamservers:
opとする:
Domeinen die bij Wix zijn gekocht of naar Wix zijn overgezet, worden automatisch gekoppeld via naamservers. 

Doorverwijzing (pointing) gebruiken

Bij doorverwijzing als koppelingsmethode is je domein aan je Wix-website gekoppeld, maar blijven de DNS-records van je domein bij de host van je domein. Dit betekent dat je contact moet opnemen met de domeinhost als je problemen ondervindt met je DNS-records. 
Klik hieronder om meer te lezen over het koppelen van je domein aan Wix via doorverwijzing (pointing):
Onthoud:
  • Wanneer je koppelt via doorverwijzing, kan Wix je niet helpen bij het beheren van je DNS-records omdat ze elders worden gehost. Je moet contact opnemen met je DNS-host als je hulp nodig hebt met je records.
  • Zorg er bij koppeling via doorverwijzing voor dat je zowel je CNAME- als A-record bijwerkt bij je domeinhost. Als je niet beide records bijwerkt, ziet je website er niet veilig uit en zien je bezoekers mogelijk de waarschuwing 'Niet veilig'.

最も重要な記事

Klik hieronder voor antwoorden op veelgestelde vragen over de verschillende koppelingsmethoden. 

この記事はいかがですか?

|