Branded App: Zichtbaarheid inlogscherm

Leestijd 2 minuten
Er zijn 2 verschillende modi beschikbaar voor het inlogscherm van je Branded App: ledenmodus en bezoekersmodus. De modus die je kiest, bepaalt of bezoekers (die geen lid zijn van de website) je app kunnen bekijken zonder zich aan te melden. 
この記事で詳しく説明しています:

Ledenmodus versus bezoekersmodus

Met de ledenmodus ziet iedereen die je app downloadt zodra ze de app starten het inlogscherm. Ze moeten zich aanmelden voor je website voordat ze de inhoud van de app kunnen bekijken. 
In de bezoekersmodus kunnen niet-leden jouw branded app downloaden uit de app-stores en gedeeltelijk gebruiken zonder een account aan te maken of zich aan te melden. Met de bezoekersmodus kunnen mensen een idee krijgen van hoe je app werkt, maar niet alle functionaliteiten zijn voor hen beschikbaar.
Als bezoekers een actie proberen waarvoor ze moeten inloggen (bijvoorbeeld een aankoop doen, reageren op een blogpost, enzovoort) worden ze gevraagd om zich aan te melden voor je Branded App en lid te worden.
邦題
Bezoekersmodus is verplicht voor specifieke soorten bedrijven volgens de richtlijnen voor het verzamelen en opslaan van gegevens. Als je bedrijf een restaurant is, een e-commercecomponent heeft, zoals een webshop, of een blogelement heeft, moet je de bezoekersmodus inschakelen.

Bezoekersmodus inschakelen

Voordat je de bezoekersmodus kunt inschakelen, moet je je instellingen voor Rollen en machtigingen in de mobiele Wix-app controleren. Als de Toestemming-schakelaar is ingeschakeld, schakel je deze uit. Vervolgens kun je naar je Branded App-dashboard gaan en de bezoekersmodus selecteren.  

Om de bezoekersmodus in te schakelen:

  1. Ga naar je website in de Wix-app.
  2. Tik onderaan op Beheren.
  3. Tik op Instellingen en vervolgens op Rollen en machtigingen.
  4. (Indien ingeschakeld) Schakel de Toestemming-schakelaar uit.
    opとする: Zodra de schakelaar is uitgeschakeld, kan iedereen zonder goedkeuring lid worden van je app (ze moeten zich nog steeds aanmelden om de meeste app-acties uit te voeren).


  5. Ga terug naar je Branded App-dashboard en klik onder Inlogscherm op Bezoekersmodus.

この記事はいかがですか?

|