Belangrijkste redenen om een gepersonaliseerde zakelijke e-mail te gebruiken

滞在時間3分
Zodra je je website hebt geüpgraded met een Premium- of Studio-pakket en een domein hebt gekocht, is de volgende stap het kopen van een zakelijk e-mailadres voor je domein (bijvoorbeeld info@jouwdomein.com). 


Wix biedt een naadloze integratie met Google Workspace waarmee je vele Google Workspace-toepassingen kunt beheren onder je persoonlijke domeinnaam.
Het gebruik van een persoonlijk zakelijk e-mailadres is cruciaal voor het opbouwen van een professionele online aanwezigheid. Met Wix kun je eenvoudig een eigen e-mailadres maken dat in lijn is met je domeinnaam, waardoor de geloofwaardigheid en betrouwbaarheid van je merk wordt verbeterd. Dit zijn de belangrijkste redenen waarom je een gepersonaliseerd zakelijk e-mailadres zou moeten gebruiken voor je Wix-website.
Een screenshot van het verzenden van een e-mail naar een zakelijk e-mailadres.
Klaar om aan de slag te gaan?
Ga naar Wix.com en koop je zakelijke e-mail.

Verhoog je professionaliteit

Een gepersonaliseerd zakelijk e-mailadres, zoals jenaam@jouwdomein.com, ziet er professioneler uit dan een algemeen e-mailadres. Het laat zien dat je je bedrijf serieus neemt en helpt je een positieve indruk te maken op klanten en partners. 
Kies uit populaire gebruikersnamen zoals: info@jouwdomein.com, ondersteuning@jouwdomein.com, jouwnaam@jouwdomein.com om je merk er professioneler uit te laten zien.

Bouw merkvertrouwen op

Wanneer klanten zien dat je e-mailadres overeenkomt met het domein van je website, is de kans groter dat ze je bedrijf vertrouwen. Het laat zien dat je een gevestigd bedrijf hebt. Een consistent merkimago in alle communicatiekanalen vergroot je geloofwaardigheid en laat je betrouwbaarder overkomen.
Een screenshot van een bedrijf met verschillende zakelijke e-mailadressen.

Verhoog de afleverbaarheid van e-mails

E-mails die worden verzonden vanaf een gepersonaliseerd zakelijk e-mailadres worden minder snel als spam gemarkeerd dan e-mails die vanaf generieke e-maildiensten worden verzonden. Dit zorgt ervoor dat je belangrijke berichten de inbox van je klanten bereiken. 
Gebruik Wix E-mailmarketing voor een gemakkelijke manier om mooie nieuwsbrieven naar je klanten te sturen.

Verbeter je communicatiebeheer

Met een eigen e-mailadres kun je meerdere e-mailaccounts maken voor verschillende afdelingen of teamleden, waardoor het gemakkelijker wordt om de communicatie binnen je organisatie te beheren.

Een zakelijk e-mailadres helpt ook bij het organiseren van je communicatie. Je kunt persoonlijke en zakelijke e-mails scheiden, waardoor het gemakkelijker wordt om je inbox te beheren en snel te reageren op klanten. 
Een screenshot van een e-mail die naar een zakelijk e-mailadres wordt verzonden.
Lees meer over zakelijke e-mail.

Bied extra professionele tools

Wanneer je zakelijke e-mail instelt met Wix, krijg je toegang tot Google Workspace-tools. Deze tools omvatten Google Agenda, Drive, Documenten en meer die kunnen helpen bij het verbeteren van je productiviteit en samenwerking. Lees meer over de voordelen van Google Workspace voor je bedrijf.
Ga aan de slag:
Lees meer over het kopen van een zakelijk e-mailadres, rechtstreeks van Wix. 

この記事はいかがですか?

|