Velg nettstedsmalen du foretrekker
  • Nettsidemaler innen Podcast - Designblogg og -podkast
    Informasjon

    Bra for:

    Profesjonell designblogg, designere, designstudio

    ベスクリベルセ

    Del dine beste design og mest unike stiler med denne brukervennlige og visuelt attraktive bloggtemplaten. Panoramabilder og en ren layout gjør det ekstra praktisk for deg å laste opp rik og og flott grafikk. Begynn å redigere nå, og vis frem ditt kreative talent.

  • Nettsidemaler innen Podcast - Musikk Podcast
    Informasjon

    Bra for:

    Podcastere, musikkbloggere og musikalartister

    ベスクリベルセ

    Spre ideene dine ut i verden med dette morsomme, fantasifulle templatet. Den provisjonsfrie Wix Podcast-appen lar lyttere bla gjennom tilgjengelige episoder og streame arbeidet ditt direkte fra siden din. En dedikert Wix-bloggside og iøynefallende abonnementsskjemaer sørger for at du tiltrekker deg nye følgere. Er du klar for at karrieren din skal bygge seg opp til et crescendo? Trykk på Rediger for å komme i gang.

  • Nettsidemaler innen Podcast - Religiøs blogg og podcast
    Informasjon

    Bra for:

    Religiøse organisasjoner, bloggere og trosbaserte organisasjoner

    ベスクリベルセ

    Inspirer nettsamfunnet ditt med dette lyse og beroligende templatdesignet. Start med å dele historien din og vise frem ideene dine med en Wix-blogg. Gi følgerne dine ekstra inspirasjon ved å starte din egen Wix Podcast. Trykk på Rediger for å starte!

  • Nettsidemaler innen Podcast - Kunstblogg og -podkast
    Informasjon

    Bra for:

    Bloggere, kunst, kultur, forfattere og kritikere

    ベスクリベルセ

    Boksoppsettet og den minimale designen gir denne templaten et rent og moderne uttrykk. Bare last opp bilder, tekst og videoer, så kan du lage dine egne blogginnlegg. Begynn å redigere og gjør deg bemerket i kunst- og kulturarenaen.

  • Nettsidemaler innen Podcast - Sportsblogg og -podkast
    Informasjon

    Bra for:

    Podkastere, radiokringkastere og journalister

    ベスクリベルセ

    Det å opprette en vellykket podkast handler om mer enn bare å trykke på «Record». Alt handler om detaljene, og denne templaten har alt du trenger for å komme i gang. Du kan enkelt administrere, markedsføre og dele episodene dine ved å rbuke Wix Podcast app, og holde abonnentene dine engasjert med interessante og informative innlegg i din Wix Blog. Trykk på «Rediger» for å opprette og styrke innholdsmerkevaren din i dag.

  • Nettsidemaler innen Podcast - Reiseblogg og -podkast
    Informasjon

    Bra for:

    Reisende, bloggere, profesjonelle, ryggsekkturister og hobbyister.

    ベスクリベルセ

    En stilig men samtidig enkel blogg-template for reisende i fargen. Dokumenter hvert steg av reisen med tekst, bilder og video. Denne templaten er lett å tilpasse og oppdatere, slik at du kan dele opplevelsene dine etter hvert som de utspiller seg.

  • Nettsidemaler innen Podcast - Musikkblogg og -podkast
    Informasjon

    Bra for:

    Musikkbloggere, anmeldere og entusiaster

    ベスクリベルセ

    Er du en musikkelsker? Det var det vi tenkte. Vi har designet denne slanke, enkle og abstrakte templaten med tanke på musikkfans. Blogg om alle dine favorittband og -artister, eller legg inn en anmeldelse om et fantastisk album du nettopp har lyttet til. Med Wix Blog er det enkelt å organisere og kategorisere innleggene dine basert på emne. Hva venter du på? Kom i gang nå.

  • Nettsidemaler innen Podcast - Matblogg og -podkast
    Informasjon

    Bra for:

    Podcastere, journalister og mediepåvirkere

    ベスクリベルセ

    En fest for sansene som garantert vil vekke appetitten til lytterne. Dette trendy og morsomme templatet kommer med en innebygd Podcast-app, som gjør det enkelt å finne og lytte til episoder. Wix-bloggen og Instagram-feeden er gode måter å legge til ekstra innhold på som vil lokke nye abonnenter og tillate dedikerte følgere å la seg oppsluke. Klikk på «Rediger» for å komme i gang – en oppskrift på suksess.

  • Nettsidemaler innen Podcast - Matblogg og -podkast
    Informasjon

    Bra for:

    Bloggere, livsstil-coacher, helseentusiaster og profesjonelle

    ベスクリベルセ

    Denne livlige templaten er perfekt for livsstilbloggere, klar til å motivere og inspirere. Det glidende galleriet og boksoppsettet gir designen et profesjonelt inntrykk, mens de klare fargene og lekende illustrasjonene gjør at siden ser vennlig ut. Begynn å redigere, så kan du spore veien til suksess.

  • Nettsidemaler innen Podcast - Sannkrimpodkast
    Informasjon

    Bra for:

    Journalister, podastere og historiefortellere

    ベスクリベルセ

    Innerst inne er du en historieforteller, og denne innholdsdrevne templaten er det perfekte knutepunktet for deg å fortelle historien din. Wix Podcast gjør det enkelt å laste opp og administrere hele samlingen din av episoder. Del interessant informasjon om deg og teamet ditt, spre ordet om showet, og tiltrekk deg flere lyttere ved å redigere siden din i dag.